Mlejnský (JM-ND): Nový trend – zrušte, zakažte

11.01.2015 7:29

Člověk by si myslel, že v dobrých věcech je třeba pokračovat a ne bořit, rušit a negovat vše, co bylo uděláno. Na Praze 11 je však ve většině případů pravdou to druhé.

Mlejnský (JM-ND): Nový trend – zrušte, zakažte
Foto: red
Popisek: Dalibor Mlejnský

Ruší se výstavba bytových a garážových domů, občané se marně těší na novou bezbariérovou radnici, nebude dostavba obchodního centra Globus, je zastavena veřejná zakázka na úklid a údržbu zeleně, není na sport, není ani na tzv. plavenky pro seniory. A to vše v krátkém období – od komunálních voleb. V žádné době, za vlády žádné politické strany, nebylo v našem státě vše jen dobré, nebo vše jen špatné. Švih, který nasadila nová koalice radnice Prahy 11, je opravdu obdivuhodný. Zvláště v rozrůstání se počtu nových úředníků, kteří jsou přijímáni. Údajným nedostatkem peněz v případě navyšování počtu nových zaměstnanců zřejmě radnice netrpí. Jsou rušeny i soutěže o pronájmy na Praze 11. Zdá se, že nová garnitura má peněz dost a ty z pronájmů nepotřebuje. Možná, kdyby zapřemýšleli, že osobní zášti a nenávisti nemají v případě vykonávání funkcí na tomto obvodě převažovat, nemuseli by rušit plavenky pro seniory. Nic není věčné, s tím každý z nás musí ve svém životě počítat. Byl bych však rád, kdyby rozhodnutí, která byla dobrá, zůstala pro nás všechny zachována.

reklama

autor: .

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Rakušanův a Fialův migrační pakt není lék, který EU vyléčí, ale jed

15:06 Babiš (ANO): Rakušanův a Fialův migrační pakt není lék, který EU vyléčí, ale jed

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.