Mlejnský (ODS): Exprimátor Kasl lže

27.02.2014 16:52

Marně přemýšlím, kde bere exprimátor Kasl tu drzost urážet lidi, které ani pořádně nezná. Předseda pražské ODS je prý loutka, bývalé starosty hází do jednoho pytle a ještě si u toho vymýšlí a lže.

Mlejnský (ODS): Exprimátor Kasl lže
Foto: red
Popisek: Dalibor Mlejnský

Člověk by řekl, že ho funkce primátora Prahy něco naučila. Minimálně slušnému chování. Jenže opak je pravdou. To, jestli měl být zvolen Miloš Zeman prezidentem, není opravdu starostí Kasla. Rozhodli občané v ulicích, že dají Zemanovi svůj hlas. Zcela svobodně, s plným vědomím možnosti první přímé volby prezidenta. To, jestli se líbí panu Kaslovi, nebo nelíbí, je nám všem zcela jedno. Všichni jsme byli rádi, že jsme poprvé ve svém životě měli možnost rozhodnout o člověku, který bude jak doma, tak v zahraničí reprezentovat naši zem. Možná i ministr Babiš, až se vrátí z dovolené, bude překvapen slovní zásobou a vyjadřovacími schopnostmi svého pražského lídra. Škoda, Praha má v poslední době smůlu na primátory. Snad by bylo dobré, aby Andrej Babiš tohoto přechytralého pána poslal především na školení slušného chování a politické kultury. A jen na okraj, lhát se nemá, jsem člen ODS a starosta Prahy 11 a rozhodně si nemyslím, že člověk, který v sobě nemá kousek pokory, má právo plivat špínu na všechny ostatní. Věřím však v soudnost občanů Prahy, kteří jistě se zájmem budou naslouchat slovům, kterými nás exprimátor Kasl častuje a také se správně rozhodnou, komu dát v komunálních volbách svůj hlas. Nejsem si vědom toho, že by Starostové pro Prahu byla šílená a nedůvěryhodná parta. Jedno však vím zcela jistě, lež má krátké nohy a tohoto rádoby politika brzy dožene.

Mgr. Dalibor Mlejnský, starosta Prahy 11

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…