Moravčík (SPR-RSČ): Spontánní lidové protesty? Asi ne...

11.05.2017 11:52

Tak se právě dočítám (včera 11. 5), že Václavák je zaplněný snad 11000 protestujícími proti Babišovi a Zemanovi. Že by se lidové masy daly konečně spontánně do pohybu, aby to našim škůdcům spočítaly?

Moravčík (SPR-RSČ): Spontánní lidové protesty? Asi ne...
Foto: sprrsc.cz
Popisek: SPR-RSČ - logo

Ne, tomu opravdu nevěřím. Když se podívám na profily pořadatelů demonstrace, tak vidím různé VolímKarly, putinofoby a jiné pravdoláskaře a euromilovníky. Kdyš si demonstraci vygooglím, vidím, že ji několik hlavních portálů živě přenáší.

Tohle bude profesionální a tučně zafinancovaný druhý díl červenokaretnického seriálu, který začal po zvolení Zemana prezidentem; žádný spontánní lidový odpor.

Celkově mi to navíc připadá, že jde stejně víc o Zemana, než o Babiše (který je samozřejmě zlo). Kde ty tisícovky lidí byly, když se proti Babišově EET demostrovalo loni?

Ať tak či tak, pravdu má dr. Sládek: ze sněmovny je třeba vymést úplně všechny, bez rozdílu. Mít podíl na vládě není žádné právo a dosavadní vládnoucí strany se za ta léta ukázaly v dostatečném (negativním) světle. Je čas na změnu - resp. ten byl už před dlouhými léty. Je to především na vás, milí voliči.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Nejlepším zákonem roku 2023 pro byznys je novela, která zavádí sdílení elektřiny

16:21 Ministr Síkela: Nejlepším zákonem roku 2023 pro byznys je novela, která zavádí sdílení elektřiny

Novela energetického zákona LEX OZE II z dílny Ministerstva průmyslu obchodu (MPO), která zavádí sdí…