Moravčík (SPR-RSČ): Z myšlenek republikánského mládežníka

26.02.2017 10:03

Autorem dnešního textu nejsem já, nýbrž dávám tímto prostor naší (republikánské) mládeži, za kterou promluví její člen a youTuber Adam Stříbný.

Moravčík (SPR-RSČ): Z myšlenek republikánského mládežníka
Foto: sprrsc.cz
Popisek: SPR-RSČ - logo

Nejdříve bych se chtěl představit. Mé jméno je Adam Stříbný, je mi 14 let a jsem členem Republikánské Mládeže Miroslava Sládka. Jako první věc bych chtěl říct, že dnešní mládež se o politiku nezajímá ani trochu, většinou slýchám výmluvy typu ,,Nezajímám se o politiku, protože mě politika neovlivňuje‘‘. Myslím, že to, že mládežník nemůže jít volit, ještě neznamená, že ho politika neovlivňuje. Politický systém, který vládne vždy bude mládež ovlivňovat, například, když tady byl komunismus, mládež nosila na vysvědčení a různé akce pionýrský šátek. Sice nevěřím, že dnešní KSČM je schopna toho, aby se k nám vrátilo to, co zde bylo před téměř 30 lety, jelikož ovlivnění okolních států by nový komunistický systém ČR hold nezvládl, ale i přesto, dnešní mládež, je většinou apolitická a je opravdu těžké najít jedince, který má politické názory.

Ano, musí se uznat, že existují další mládežnické organizace zaměřené na politiku, jako je třeba Mladé ANO, Mladí Soc. Dem. Nebo například Komunistický Svaz Mládeže, ale že by do těchto organizací patřilo nějakých desítky tisíc mládežníků, to ne. Dále bych se vrátil ještě k těm komunistům. Proč je v zemi zakázán radikálně pravicový fašismus, který zabíjel, ale radikálně levicový komunismus, který také zabíjel je zde legální? A dokonce komunisté mohou dále sedět ve svých křeslech v poslanecké sněmovně! SPR-RSČ a stejně také RM se drží toho názoru, že v roce 89 zde nebyla žádná revoluce, ale sametový podvod, který si komunisté naorganizovali sami.

Ten kdo chce skutečnou demokracii a skutečnou radikální změnu, by měl zauvažovat, jestli opravdu není nejlepší volit právě naší stranu  SPR-RSČ, ten kdo ještě uvažuje od dalších ,,vlasteneckých‘‘ stranách, jako jsou DSSS, ND či už SPD a Okamura, by se měli podívat na program naší strany v 90. letech a pokud ho porovnají s programem dnešních vlasteneckých stran, zjistí, že je téměř totožný, to znamená jediné – většina dnešních vlasteneckých stran jednoduše okopírovali program SPR-RSČ z devadesátých let a vložili si jej do programu, typickým příkladem je třeba ,,radikální změna‘‘, ,,vystoupení (tehdy nevstupování) do EU a NATO‘‘ nebo už třeba dnešní velice známé ,,příjímání uprchlíků z islámských zemí‘‘. Nejlepší je holt volit originál, který už tady s námi je téměř 30 let. 

Další věcí jsou Sociální Demokraté. Dnešní ČSSD s vedením Bohuslava Sobotky mísí tržní s plánovanou ekonomikou, tím, že utváří koalici s pravicovými stranami. Díky tomu vzniká v naši zemi smíšená ekonomika a ta zem vypadá tak, jak vypadá. Kdysi byl ten nejšpatnější Kalousek, ale dnes už jeho místo jaksi převzal Babiš. Ani bych se nedopočítal, kdybych tady měl zmiňovat všechny hospody či restaurace, které byli díky Elektronické Evidenci Tržeb zavřeny. Právě díky Babišovi je teď mnoho lidí bez práce. Jenže to nejhorší na tom je, že průzkumy ukazují, že v letošních parlamentních volbách utvoří právě Babišovo ANO 2011 první příčky, uvidíme, kolik se toho ještě změní a kolik nezaměstnaných lidí ještě přibude. 

Poslední téma, o kterém bych chtěl ještě napsat je dnešní problematika drog. Bohužel někteří dnešní mládežníci dokonce i v mém věku mají již s drogami nějaké zkušenosti. Já i RM nerozlišujeme tvrdé od měkkých drog, jelikož měkké drogy stejně vedou k tvrdým a to vede logicky ke smrti. Kdokoliv, kdo bude zadržen jako pašerák či dealer drog (a bude to samozřejmě potvrzeno) by měl dostat trest smrti, jelikož díky právě takovému člověkovi umírají lidé. Držení drog by mělo být bráno jako trestný čin. Opravdu by se dnešní mládež a moje generace měla zamyslet nad tím, jestli jí stojí za to, být těch pár měsíců ,,frajer‘‘ a brát drogy a přijít kvůli tomu o život.

Já a Republikánská Mládež vždy budeme společně se SPR-RSČ bojovat proti korupci, autokracii, Babišovi diktatuře a drogám. To by bylo vše, co bych chtěl v dnešním článku zmínit. Děkuji panu Moravčíkovi, že mi dovolil se veřejně vyjádřit k dnešní kultuře a společnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

6:16 Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Baťově kanálu.