Moravskou Třebovou povede koalice ČSSD, KSČM a SNK

26.10.2014 8:43

Koaliční dohodu pro volební období 2014-2018 podepsaly dvě vítězné strany se svým partnerem z minulých let. ČSSD, která v komunálních volbách zvítězila s velkým náskokem a přináší si z nich do nového městského zastupitelstva sedm mandátů, a KSČM (3 mandáty) se znovu spojily se SNK Moravská Třebová (1 mandát).

Moravskou Třebovou povede koalice ČSSD, KSČM a SNK
Foto: wikipedia
Popisek: Moravská Třebová, náměstí s radnicí

Právě díky své dosavadní osvědčené a fungující spolupráci zakotvily strany do preambule dohody následující: Jsme připraveni navázat na vše dobré, co bylo v uplynulém volebním období vykonáno.

Naším cílem je dokončit rozpracované projekty, připravit a zahájit projekty nové. Mezi společně vytýčenými cíli se vyskytuje záměr vybudování nových průmyslových zón a spolupráce se státem při budování nezbytné dopravní infrastruktury v regionu (R35, R43), pokračování v realizaci infrastruktury pro rodinné bydlení, rekreaci a volnočasové aktivity obyvatel, podpora podnikání v oblasti cestovního ruchu, či sociální programy. Nechybí ani deklarovaná snaha vyřešit dlouhodobě neuspokojivý stav v oblasti nakládání s opuštěnými nemovitostmi jak v majetku města (bývalé dětské oddělení nemocnice), tak řešení využití soukromých ploch (brownfields v lokalitách, kde byla ukončena zejména průmyslová výroba). Stranou zájmu nezůstane otázka bezpečnosti a veřejného pořádku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: moravskatrebova.cz

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Hladík: Peníze z emisních povolenek půjdou do ekonomiky, adaptačních opatření a domácnostem

17:17 Ministr Hladík: Peníze z emisních povolenek půjdou do ekonomiky, adaptačních opatření a domácnostem

Výnosy z aukcí emisních povolenek budou nově využívány ze sta procent na vybraná klimatická opatření…