Mynář (SPOZ): Síla strany se neukáže jen v prosluněných dnech

25.02.2014 12:59

Strana Práv Občanů ZEMANOVCI volila na krajské konferenci ve Zlíně delegáty na Mimořádný sjezd SPOZ, který se uskuteční 29. 3. 2014 v Praze.

Mynář (SPOZ): Síla strany se neukáže jen v prosluněných dnech
Foto: spoz.cz
Popisek: Vratislav Mynář

 Účastníci konference vyjádřili jednoznačnou vůli pokračovat v práci a postavit kandidátky do komunálních voleb.

„Zlínský kraj byl velmi úspěšný při volbě prezidenta a v krajských volbách zde měla SPOZ nejlepší výsledek v republice. Máme dnes 4 zastupitele a dva radní, Lubomíra Nečase a Františka Čubu. To je závazek, který vůči našim voličům máme. Zároveň je to motor do budoucnosti. Síla strany se neukáže jen v prosluněných dnech. Síla se ukáže tehdy, když spadneme na zem, ale máme vizi se zvednout a jít opět kupředu" řekl ve svém projevu Vratislav Mynář, který dostal důvěru vést SPOZ ve Zlínském kraji i nadále.

Do celorepublikového sjezdu, na kterém se bude volit nové vedení strany, delegáti všemi hlasy nominovali jako kandidáta na místopředsedu pro ekonomiku Martina Nejedlého. Tomu konference vyjádřila poděkování za perfektní práci v uplynulých obdobích. 

reklama

autor: SPOZ

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondra (ODS): Podařilo se mi udržet spalováky ve hře

8:09 Vondra (ODS): Podařilo se mi udržet spalováky ve hře

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu strany ke zmírnění normy Euro 7