ND: Vzhůru do boje za nezávislý český stát. NE Bruselu

01.05.2014 18:40

Národní demokracie vyzývá k celonárodnímu odporu.

ND: Vzhůru do boje za nezávislý český stát. NE Bruselu
Foto: ParlamentníListy.cz
Popisek: Vlajky před Evropským parlamentem v Bruselu

Hromadné sdělovací prostředky a kolaborantské politické elity si 1. květen budou připomínat především jako den desetiletého výročí vstupu České republiky do Evropské unie. NE Bruselu - Národní demokracie je přesvědčena, že nejenže není co slavit, ale že datum 1. května 2004 se do historie českého národa navždy zapsalo černým písmem.

Česká republika tehdy přišla o svoji samostatnost a stala se pouhou provincií Evropského svazu. Ten je navíc postaven na zhoubné ideologii tzv. evropeismu, tedy konglomerátu pseudohodnot, které jsou neslučitelné s tisíciletými hodnotami a tradicemi, na kterých český národ stojí.

Protestovat proti EU v tento den nehodláme - naším protestem je dlouhodobý a konzistentní postoj, který má v současnosti podobu aktivní předvolební kampaně NE Bruselu - Národní demokracie. V ní předstupujeme před voliče s tím, že naším cílem není nic menšího než vystoupení ČR z EU, ba co více, ve spolupráci s ostatními evropskými národy úplné rozbití Evropské unie a osvobození evropských národů.

Svátek 1. máje, který bývá podle českých tradic považován za oslavu lásky, tak proto raději strávíme se svými rodinami. Rodinu považujeme za klíčovou pro přežití národa, vnímáme útoky, které na ní z Evropské unie přicházejí, a chceme ji před těmito útoky chránit.

Květen je ale v české historii spojen i se slavným odporem Čechů proti tyranii. Dne 5. května si budeme připomínat začátek povstání českého lidu proti nacistické okupaci. Dny 8. a 9. května pak tradičně patří oslavě vítězství nad nacistickým Německem. Nechť jsou nám tyto 69 let staré události povzbuzením, že každý totalitní režim jednou skončí a že touha českých lidí po svobodě je nezničitelná.

Po deseti letech členství v Evropské unii nadešel čas následovat příkladu našich předků. Evropská unie je oslabená, protože čelí masivnímu nárůstu nedůvěry ze strany občanů evropských zemí. Volby do Evropského parlamentu tak jsou ideální příležitostí, jak bruselské hydře zasadit zdrcující a smrtelnou ránu.

Vyzýváme tímto hrdé a vlastenecky smýšlející syny a dcery českého národa k celonárodnímu odporu. Tentokrát nemusíme dávat své životy všanc, neriskujeme smrt na barikádách. K vyjádření vlasteneckého postoje v tuto chvíli postačí přijít k volbám a říci jednoznačné "NE Bruselu". Nadcházející volby budou totiž referendem, ve kterém můžeme po deseti letech konečně říci, co si o EU myslíme.

Volbou strany NE Bruselu - Národní demokracie tak můžete napomoci tomu, aby v Evropském parlamentu posílily vlastenecké a euroskeptické síly, které se zavazují usilovat o zánik Evropské unie. Volba NE Bruselu - Národní demokracie je zároveň volbou pro nezávislost a samostatnost českého státu, se všemi výhodami i zodpovědnostmi, které tento stav obnáší. Silné "NE Bruselu" v evropských volbách tak otevírá cestu k praktickému naplnění našeho volebního slibu, kterým je co nejrychlejší vystoupení naší země z Evropské unie.

Vyzýváme tímto všechny naše spoluobčany, kteří nejsou k otázkám národní hrdosti vlažní, aby se vzepřeli bruselské nadvládě. Zavazují nás k tomu nejen tisíce padlých v květnovém povstání, padlých pro svobodu a samostatnost naší vlasti, ale vůbec celé naše dějiny, statisíce lidí, kteří položili životy za naši vlast při nejrůznějších válečných konfliktech, stejně jako budoucnost našich dětí, kterým chceme naši zemi odevzdat svobodnou. Příklad nedaleké Ukrajiny, násilně uvržené USA a Evropskou unií do chaosu, budiž nám významným varováním, jak snadno můžeme o náš stát přijít.

Postavme se proto konečně na odpor! Říkali jsme "NE Bruselu" už před deseti lety, řekněme "NE Bruselu" znovu. Volme č. 4, volme NE Bruselu - Národní demokracii. Volme nezávislost České republiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

16:21 Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

Rekapitulace výsledků práce ministryně pro vědu, výzkum a inovace, zveřejněná na svém veřejném faceb…