Nacher (ANO): Když to smysl má, je koordinace nedostatečná

06.12.2021 19:57 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu ke koordinaci podmínek cestování

Nacher (ANO): Když to smysl má, je koordinace nedostatečná
Foto: Hans Štembera
Popisek: Patrik Nacher

Ještě jednou se vrátím k EU. Snaží se harmonizovat kde co, nesmyslně omezovat či naopak sjednocovat a sešněrovat život Evropanů za každou cenu. Když to ale smysl má, neb se to týká nejen celé Evropy, ale celého světa, tak je koordinace nedostatečná.

Díval jsem se do aplikace Tečka a jaké bylo moje překvapení, že jednotlivé země se liší v tom, jaké vakcíny uznávají. Takže očkování Johnson neuznává třeba Francie nebo Holandsko. Tudíž v těchto zemích je mi to prd platné. Bezva.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Dotace pro zemědělce

Dobrý den, ANO je prý proti tomu, aby získávání dotací pro zemědělce bylo navázáno na ekologické prvky. Zajímá mě proč jste proti? Vychází to z nějakého průzkumu, který dělal irozhlas. Na jednu stranu mi to přijde docela logické, ale nevím teda, co je těmi ekologickými prvky myšleno a zas je fakt, ž...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Vláda na plnění svých politických cílů jmenovala vojáka

12:28 Vích (SPD): Vláda na plnění svých politických cílů jmenovala vojáka

Česká republika má mít nově vládního koordinátora strategické komunikace (STRATCOM). Na pozici vláda…