Nacher (ANO): Po takové spolupráci volám od samého počátku, co jsem na magistrátu

28.12.2015 10:20

Radost z dárků i nová tradice. Magistrát uspořádal první Jarmark. - Magistrát hl. m. Prahy v letošním roce využil nabídky chráněných dílen a pomohl jim s uplatněním jejich produkce. Podpořil tak před vánočními svátky jejich činnost.

Nacher (ANO): Po takové spolupráci volám od samého počátku, co jsem na magistrátu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Patrik Nacher

Část svých výrobků mohly chráněné dílny, jako například AMANO, Pohoda, o.s., Prosaz, o.s., Sananim, Fokus Praha a  Dílny tvořivosti, o.s., nabídnout k prodeji na historicky prvním Jarmarku. Ten město uspořádalo na Magistrátu hl. m. Prahy v Jungmannově ulici. Jarmark byl dvoudenní a zúčastnilo se ho také Centrum Martin a Středisko praktického vyučování.

„Spolupráce s chráněnými dílnami měla i další formy. Praha od nich nakoupila také některé propagační předměty – dárkové balíčky, děkovná přání věnovaná jako poděkování zaměstnancům magistrátu jeho ředitelkou a část novoročenek. Chráněné dílny AMANO, Pohoda, o.s,. a Domov sv. Anežky, o.p.s., předvedly, že umějí dělat hezké věci,“ řekl zastupitel Patrik Nacher, předseda výboru pro výchovu a vzdělávání.

„Širší spolupráce s chráněnými dílnami proběhla letos poprvé, dílny i magistrát ji hodnotí jako velmi úspěšnou a myslím, že vznikla nová tradice. Po takové spolupráci volám od samého počátku, co jsem na magistrátu,“ dodal Patrik Nacher.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zábranský (Piráti): Praha koupí pozemky v Karlíně důležité pro rozvoj okolí Negrelliho viaduktu

19:05 Zábranský (Piráti): Praha koupí pozemky v Karlíně důležité pro rozvoj okolí Negrelliho viaduktu

Zastupitelé hlavního města Prahy schválili odkup osmi pozemků od Českých drah. Pozemky se nacházejí …