Národní socialisté - LEV 21 si po rezignaci Jiřího Paroubka zvolili nového předsedu

20.04.2015 9:28

V sobotu 18. dubna 2015 se v Praze konal historicky druhý sjezd politické strany Národní socialisté - LEV 21. Strana se tak definitivně vyrovnala s listopadovou rezignací svého předsedy a bývalého premiéra Jiřího Paroubka, který ze své funkce odešel na konci listopadu loňského roku. Novým předsedou národních socialistů se stal dosavadní místopředseda Petr Michek, který byl po odchodu Jiřího Paroubka pověřen vedením strany.

Národní socialisté - LEV 21 si po rezignaci Jiřího Paroubka zvolili nového předsedu
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

Do vedení strany národních socialistů byli dále zvoleni Petr Benda, jako statutární místopředseda, a Tereza Bernardová, Jaroslav Král, Stanislav Palša a Michal Kasal jakožto místopředsedové. Ústředním tajemníkem strany byl opětovně zvolen Jaroslav Andres.

Národní socialisté vyslovili jednoznačné poděkování Jiřímu Paroubkovi za jeho přínos při založení a dosavadním fungování strany. Delegáti sjezdu se zároveň usnesli, že na podzim letošního roku uspořádají programovou konferenci, kde by měl být schválen nový střednědobý program a zároveň by tak měla být zahájena příprava strany pro účast v krajských volbách v roce 2016.

Všechny současné i bývalé členy České strany národně socialistické, Československé strany socialistické a České strany národně sociální vyzval sjezd strany Národní socialisté - LEV 21 k diskusi o možnostech integrace všech národních socialistů do jednoho subjektu.

Nejbližší veřejnou akcí, kterou strana uspořádá, bude výstup na horu Blaník, a to u příležitosti výročí bitvy u Lipan. Národní socialisté si tak chtějí v sobotu 30. května 2015 připomenout důsledky národní nesvornosti. K tomuto pochodu strana zve nejen všechny organizované i neorganizované národní socialisty, ale zároveň i širokou veřejnost.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: NS - LEV 21

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Čunek (KDU-ČSL): Náš stát se vzdal schopnosti se bránit

16:21 Čunek (KDU-ČSL): Náš stát se vzdal schopnosti se bránit

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důsledkům zrušení povinné základní vojenské služby