Navrátil (TOP 09): Prahu okupovaly vlajky komunistické Číny, ale v našem kraji komunisti dokonce vládnou

18.04.2016 12:58

Více než čtvrtstoletí po Sametové revoluci ve Zlínském kraji stále vládnou komunisti, upozorňuje TOP 09 na prvním předvolebním billboardu v České republice. TOP 09 se s tím nehodlá smířit a nedovolí, aby se to po podzimních krajských volbách opakovalo. Proto vyzývá občany, aby to změnili silou rozumu a přišli k volbám.

Navrátil (TOP 09): Prahu okupovaly vlajky komunistické Číny, ale v našem kraji komunisti dokonce vládnou
Foto: Daniela Černá
Popisek: Vlastislav Navrátil

„Prahu okupovaly vlajky komunistické Číny, ale v našem kraji komunisti dokonce vládnou, a my se na to snažíme upozornit na vůbec prvním předvolebním billboardu, který jsme v republice před krajskými volbami vylepili. Nedopustíme, aby u nás komunisti vládli i po podzimních krajských volbách. Voliče KSČM zřejmě nepřesvědčíme. Ti ostatní by se ale měli zamyslet, zda skutečně chtějí, aby jim vládli komunisti a jejich přátelé, nebo přijdou k volbám a něco s tím udělají," říká Vlastislav Navrátil, lídr TOP 09 v krajských volbách.

Právě Vlastislav Navrátil je podepsán pod prvním vylepeným předvolebním billboardem TOP 09 v České republice s novým heslem „Silou rozumu", který visí ve Zlíně. TOP 09 na něm upozorňuje občany Zlínského kraje, že jim 26 let po Sametové revoluci vládnou komunisti a také na to, že právě oni jsou těmi, kdo s tím může ve volbách něco udělat.

„Pokud nepřijdete ke krajským volbám, je to stejné, jako byste dali svůj hlas pro současný stav. Mně to není jedno a nechci, aby mi vládli komunisti. Vám to nevadí?" dodává Vlastislav Navrátil, který se chce ve volbách věnovat například transparentnosti krajského úřadu nebo financování sportu.

Volby do krajských zastupitelstev se uskuteční v říjnu letošního roku a voliči v nich rozhodnou, kdo povede kraje další čtyři roky. V tomto volebním období získal krajský úřad pod vedením ČSSD, SPO a KSČM anticenu „Zavřeno" pro nejhůře komunikující úřad v České republice, kterou uděluje odborná porota.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…