Navrkal (KSČM): Kdo to ví, nechť odpoví

05.01.2017 14:39

Od prvního prosince minulého roku nás poctil stát novou možností. Daňovým portálem, kde jsme mohli najít nahlášení nevydané účtenky. Pokud jsme správně vyplnili daný formulář, identifikační číslo zařízení, popis provozovny, datum, čas, adresu a částku a usoudila-li finanční správa, že na tom něco bude, začalo šetření.

Navrkal (KSČM): Kdo to ví, nechť odpoví
Foto: kscm.cz
Popisek: KSČM - logo

A tak se začal tento web využívat. Některá hlášení, chceme-li jim tak říkat, byla oprávněná a některými si konkurenční podnikatelé či závistivci začali s majiteli provozoven vyřizovat své účty, nebo zkusili novou podobu takzvané “marketinkové strategie“, jak zvítězit nad svým konkurentem. Nebyli bychom ani příliš překvapeni, kdyby se snad dobrá myšlenka zvrhla ve špatný konec. Když jsme ve středu tento týden zjistili, že web zmizel, mnozí z nás si opravdu oddechli. Příjemně mne překvapilo jednání ministra financí. Jeho návrh na zrušení tohoto webu je jistě dobrý nápad.

Zajímala by mne jen maličkost. Jak je možné, že nejvyšší představitel ministerstva financí nevěděl o jeho vzniku a na světě se objevil doslova za jeho zády? Odpoví někdo na tuto otázku?

Autor je předseda Klubu krajských zastupitelů Jihomoravského kraje za KSČM

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

20:01 Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.