Nedbálek (ČS): Nebezpečí reálného islámu

06.02.2016 10:00

Braňme naše kulturní hodnoty, svobodu ducha a kreativitu. Jakmile stát přestane uplatňovat právo na svém území, tak tam jurisdikce končí a končí tam i stát. Snažme se rozpoznat nebezpečí reálného islámu.

Nedbálek (ČS): Nebezpečí reálného islámu
Foto: Česká suverenita
Popisek: JUDr. Ing. Karel Nedbálek, PhD.

Řada z nás ztrácí normální úsudek a není schopna popsat normální děje, které se odehrávají kolem nás. Tyto schopnosti se daleko složitěji prosazují, když nějaké síly působí desítky let a někdy i tisíce a víc let. Mnohdy si to uvědomíme, až když někdo tyto jevy popíše z pohledu vědeckého výzkumu, a potom je nám to jasné a myslíme, že je to primitivní.

Podprahové podněty

Lidé mnohdy jednají instinktivně bez nějakého rozboru a analýzy. Toto neustále sledujeme v informacích  šířených sdělovacími prostředky, kdy tyto využívají i podprahové podněty. Jako reportáž o Krymu,  kde redaktoři vedou rozhovor před fotografií ruského tanku, který ve skutečnosti v tomto příběhu není. Řada jedinců ale začne Krymskou otázku spojovat s Ruskem a když redaktoři mluví o anexi, tak jako by zapomněli říci, že tam bylo legální referendum. V hlavách mnohých utkví představa, že to byla imperiální choutka Moskvy. Napadá mne příměr, kdyby Američané objevili, že nějaký převaděč utečenců se jmenuje Sergej Muhamed, tak ve všech mainstreamových médiích začnou mluvit o tom, že za převaděčskou krizí stoji Putin a stále dokola by to opakovali, až by každým opakováním získali jednoho věřícího této pravdy. Známe z historie: „lež mnohokrát opakovaná se stává pravdou“.

Lidé se ale občas bouří a demonstrativně dávají najevo jiné názory. Jako ukázkový případ byla taneční show StarDance. Přímým přenosem provázejí Tereza Kostková a Marek Eben. L. Pavlásek postoupil do velkého finále, přes nepřízeň poroty a asi i televize. Diváci jasně ukazovali jak vidí realitu. Jako by jasně chtěli říci, že pravda a skutečnost v národě je o 180 stupňů jiná, než nám ukazuje televize.

Islám jako psychosexuální patologie

Pokud islám ovládne Evropu, bude to kvůli naši slabosti, říká Vlastimil Vondruška. Unie je v podstatě obr na hliněných nohách, můžeme najít určitou paralelu se starověkou Římskou říší, že v době jejího zániku senátoři seděli v Římě a rozhodovali o daních v Galii, ale Galie v tu dobu už Řím neposlouchala. Stejně impotentní se jeví Evropská unie dnes, rozhoduje o tom, jak moc mají být zahnuté banány nebo rohlíky, ale není schopna rozpoznat skutečnou realitu a jenom bez rozmyslu rozhazuje peníze.

Byl jsem na přednášce Doc. M. Konvičky, PhD. pořádané Blokem proti islámu ve Zlíně: Islám jako psychosexuální patologie. Vyznělo, že atraktivita i odpudivost islámu souvisí i s jeho pojetím lidské sexuality. Dále ukázal na hlavní nebezpečí, které nám hrozí od islámu. Islám znamená totální podřízení.

Evropská kultura vede k tomu, že partneři se navzájem doplňují a jsou si rovnoprávní, ale vzniká zde problém, že rovnoprávné dvojice mají méně dětí.

Podle výzkumů  nerovné páry s jednou dominancí mají více potomků, nezávisle na tom, zda je dominantní muž nebo žena.

Islám má hierarchické postavení mužů nad ženami proto, že Bůh dal přednost jedněm před druhými a proto, že muži nedávají z majetku svých (ženám). A ctnostné ženy jsou pokorně oddány a střeží skryté kvůli tomu, co Bůh nařídil střežit. A ty, jejichž neposlušnosti se obáváte, varujte a vykažte jim místa na spaní a bijte je (Korán 4.34). Ukázka jednoznačné tendence dominance mužů, to znamená rodí se více dětí.

Návod k životu...

Islám dává návod k životu, jak se mají každodenně chovat při normálních lidských činnostech. Věřící se podřizují Alláhově vůli, za to jsou vyvoleni k nebesům i k nadvládě nad nevěřícími, kteří jsou vinni a zatraceni.

Povinnost každého muslima je šířit islám, oslavovat kult Mohameda, uznávat kult mateřství a dětí. Z toho vyplývají časné sňatky, vyloučení žen z veřejného prostoru, jejich hlavní náplní života je rodit děti. Pro muže je typická polygamie, tedy mnoho manželství. S tím souvisí znevolňování žen, jejich přísné střežení, to může vést ke kumulaci agresivity dotyčného kvůli relativnímu nedostatku žen a k expanzi do zemí, kde to jde nejsnadněji, to je do nemuslimských států a nejlépe, kde jsou vůči uprchlíkům vstřícní jejich čelní představitelé.

Islám věří v přísnou disciplínu, tresty a nadřazenost. Muž muslim si může vzít ženu nemuslimku, jeho děti budou však vždy muslimové. Žena muslimka si nemůže vzít muže nemuslima, pokud je přistižena, hrozí ji trest ukamenováním. Takový trest dostane i za znásilnění jiným mužem. Muž je odpovědný za cudnost rodiny. Z výpovědí mnoha dotázaných muslimek vyplývá, že po otěhotnění se značně změní chování muže k ženě a může vést až k opovrhování nebo násilí.

O věcech , které se dějí doma, nesmí žena nikde mluvit, nemůže se svěřit ani svým přátelům. Typická pro ženy je obřízka. Po sexu povinná očista (ghusl). [1]

Presumpce viny je na straně ženy. Důsledky ideálního islámu můžeme přirovnat k modelu domestikace hospodářských zvířat. Omezený výběr partnerů se selekcí na ukázněnou formu, plodnost na úkor samostatnosti a kreativity.

Podivnosti ze sunny, o tom se nediskutuje. Například? Co prorok činil, chvályhodné jest: Sex s prepubertálními dívkami, sex se zvířaty (po styku je třeba zvíře zabít, prodat ale ne jíst) a sex s mrtvolou (do 6 hodin po smrti).

Charakteristika proroka Mohameda. Uvádí se, že měl osamělé, snivé mládí, poté si vzal o 20 let starší podnikatelku a měl s ní šťastné manželství než umřela. Ve středním věku se dal dohromady s koalicí beduínských lupičů, kde prováděli sadistické tresty na ženách, zotročovali je, měli více žen najednou.

Islám svými pravidly a zákony sympatizuje s fanatismem a nepřirozeností. Zneužívá přirozené  sadistické dominantní instinkty k dosažení mocenských cílů.

Proč některé moderní ženy sympatizují s islámem?

Většinou se jedná o představu islámu reprezentující kult ochrany rodiny, ztráty starostí se zaměstnáním, osvobození od péče o vzhled, v neposlední řadě i stále aktuálnější okouzlení silnou stranou (expanze do Evropy). Některé názory feministek: islám osvobozuje ženu od sexualizace jejího těla.

Proč někteří muži sympatizují s islámem?

Mnohdy se jedná o hraniční osobnosti, buď to může být autoritativní dominant bez empatie (fanatici), nebo naopak opačný pól, hledající ,,chlapáctví“ a realizující se v podřízení se Alláhovi (ideologové). Další důvodem může být tolerance islámu k pedofílii.

Důsledek převahy dominantních lidí je mizení solidarity, cynické sobectví. U partnera  se hledá poslušnost, závislost, potvrzení svých předností.

Algoritmus expanze

Islám zneužívá tyto pohnutky k politickým cílům. Algoritmus expanze je nastaven tak, že převládne porodnost. Je to síťová organizace bez konkrétního vůdce, kromě Alláha a Mohameda. Je to velmi sofistikovaný systém, který vznikl v sedmém století, ale některé státy se s tím nedokázaly vypořádat. Tyto státy měly velké armády, historické zkušenosti, ale byly rozvráceny islámem – například ohromná Perská říši a jiné. V posledních padesáti letech islamizace nabývá na obrátkách a je podmaněna jedna země za druhou. Nyní je hlavním cílem Evropa.

Nenechme se zmást demokracií a nutností pomáhat – čím jsme slabší a ustupujeme, tím je islám silnější. Braňme naše kulturní hodnoty, svobodu ducha a kreativitu.

Jakmile stát přestane uplatňovat právo na svém území, tak tam jurisdikce končí a končí tam i stát.

Na závěr taková malá parafráze. Ne každý islamista je terorista, ale každý terorista je islamista. Nebezpečí reálného islámu hrozí jinde, a to tak, že islám primitivním rozmnožováním a demokratickymi volbami ovládne naši společnost.

Sluníčkáři bděte!

JUDr. Ing. Karel Nedbálek, PhD., MBA
Blok proti islámu, Zlínský kraj

___

[1] Rituální očista , (ghusl)

je očista čtyř částí těla čistou vodou: a to rukou, obličeje, hlavy a nohou s úmyslem provedení očištění jako akt uctívání (ne pouze umytí). Tato očista je povinná před provedením modlitby, obcházením (tawaf) a dotýkání se Koránu. Jinak jsou tyto druhy uctívání neplatné.

Jak se provádí: Vyslovit (ve jménu Alláha), umyjte ruce až po zápěstí třikrát, vypláchněte ústa a nos (vtáhnout vodu dovnitř pravou rukou a pak ven rukou levou) třikrát, omyjte celý obličej třikrát, umyjte ruce až nad lokty třikrát, začíná se pravou stranou, otřete hlavu včetně uší zevnitř i zvenku, umyjte nohy až nad kotníky třikrát, začíná se pravou stranou. (Kompletní popis vykonání ghusl zahrnující i praxi Mohameda).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

18:09 Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

Návštěvníci pražských náplavek se mohou těšit na nové místo k zábavě, odpočinku a kreativnímu vyžití…