Nekl (KSČM): Já a zase já

21.09.2016 14:39

Již loni jsme zaznamenali v různých místech republiky potíže s vodou. Bakterie, které mnohdy zabránily používání vody na delší dobu, mohou lidem způsobit značné potíže. Poslední příběh je přes všechnu vážnost i poněkud úsměvný.

Nekl (KSČM): Já a zase já
Foto: kscm.cz
Popisek: KSČM - logo

Brněnské vodárny, které jsou částečně vlastněny městem, sdělily, že občané mají vodu před konzumací převařit. Někteří vzali útokem obchody a ve velkém kupovali vodu balenou. Všichni si však oddechli, když v neděli brněnské vodárny zákaz pití vody z kohoutků zrušily. Myslím, že je skutečně všem úplně jedno, který z politiků tuto zprávu veřejnosti sdělí. Tentokrát byl první brněnský primátor Vokřál. Koneckonců vodárny jsou z části vlastněny Brnem. Jaké však bylo naše překvapení, když rozčilený hejtman Jihomoravského kraje Hašek musel toto sdělení ihned komentovat. Nechyběla ani tisková zpráva.

Soutěživost je v každých volbách jistě zdravá, ale nejhorší, co může politika potkat, je to, že u občanů vzbuzuje úsměv. Možná, kdyby oba pánové nechali tuto zajisté pozitivní zprávu zveřejnit pouze představitele vodáren, nemuseli by vzájemně bojovat o to, kdo bude první. 

Autor-poslanec je kandidát pro volby do Zastupitelstva Olomouckého kraje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

19:05 Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

Evropským parlamentem prošla opožděná reakce na zemědělské protesty. Návrhy byly ale šité horkou jeh…