Němec (ČHNJ): Obnovujeme svou politickou činnost

17.11.2017 7:34

Cíl je jasný – suverénní Česká republika, založená na úctě k tradičním hodnotám.

Němec (ČHNJ): Obnovujeme svou politickou činnost

České hnutí za národní jednotu bylo po nějakou dobu tzv. spící stranou (hnutím). ČHNJ věřilo, že když se na politické scéně objevila v roce 2014 nová, dravá strana, ideově vycházející z národního konzervatismu a s programem blízkým  ČHNJ, nemá smysl tříštit síly a v zájmu věci  ji podporovalo.

Dnes však už je situace jiná. Jasná politická síla, která by národně konzervativní ideu nesla hrdě na štítu, již na naší politické scéně není. A tak doba, kdy ČHNJ bylo pouhou podporovatelkou jiných politických uskupení, skončila.

Naše hnutí vstupuje aktivně do politického boje, byť i nadále nemá v úmyslu tříštit vlastenecké a euroskeptické síly. V těchto parlamentních volbách ČHNJ kandidovalo v rámci aliance Rozumných a i nadále hodlá se subjekty v tomto seskupení  zastoupenými spolupracovat. Nicméně, naše hnutí  bude v rámci aliance vystupovat sebevědomě a samostatně. ČHNJ bude i nadále prosazovat  program směřující k obnově suverénního národního státu, založeného na úctě k tradičním hodnotám. Za součást těchto hodnot považujeme i historické tradice národního obrození. Odmítáme  jakékoli formy socialismu, prosazujeme sociálně-konzervativní model, v němž stát chrání sociálně slabé a domácí trh. Vždy budeme hájit hodnoty jako je tradiční rodina, zdravé vlastenectví, svoboda projevu, a nedotknutelnost soukromého vlastnictví (stát má vlastnit pouze strategické podniky, důležité pro jeho fungování a bezpečnost).

Jasnou zárukou, že to s prosazováním našeho programu myslíme vážně a bez postranních úmyslů, je předseda hnutí, Mgr. Jan Skácel. Vzor názorové pevnosti a odhodlanosti. Bývalý politický vězeň,  kterého nezlomil komunistický kriminál a po listopadu 1989 ani liberální „demokratůra“.

Jsme a budeme stranou pro každého českého občana, který není spokojen se současnou politickou situací - klientelismem, potlačováním svobody slova, sociálním inženýrstvím a s útoky na tradiční hodnoty a morální standardy, které se do dnešní doby utvářely po tisíciletí.

Mgr. František Němec, pověřený místopředseda ČHNJ

Převzato z profilu.

KONZERVATIVNÍ ALTERNATIVA

  • KOAL
  • národně - konzervativní politické hnutí

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…