Němec: Konec členů v politickém hnutí ANO 2011 v Jihočeském kraji

02.03.2016 9:37

V pondělí 29. února se konal v Českých Budějovicích krajský sněm, na kterém byla schválena kandidátní listina hnutí ANO 2011 pro podzimní krajské volby.

Němec: Konec členů v politickém hnutí ANO 2011 v Jihočeském kraji
Foto: Archiv VN
Popisek: Vojtěch Němec, zastupitel Českého Krumlova, BPP, kandidát za ANO 2011, nyní člen hnutí PRO 2016

Lídrem do krajských voleb bude poslankyně a krajská předsedkyně Radka Maxová, následovaná zejména uvolněnými zastupiteli města České Budějovice a funkcionáři krajské organizace či předsedy jednotlivých okresních buněk.

Z nabízeného 11. místa na kandidátní listině včera odstoupila Radka Paulová, radní a zastupitelka města Prachatice a oblastní předsedkyně organizace ANO v Prachaticích. Důvodem je skutečnost, že tento tým nemá její důvěru, a to jak z hlediska odborného, tak z hlediska lidského a morálního, neboť základním kvalifikačním předpokladem není odbornost či zkušenosti a znalosti, ale loajálnost ke krajské předsedkyni Radce Maxové. Tento tým nemá žádnou myšlenku či vizi, ale pouze vidinu získání mandátu. Dochází tak k úplnému potlačení toho, proti čemu ANO bojuje – politice, která je založena na politikaření a trafikách.

Ovšem Paulová nebyla jediná, která z výše uvedeného důvodu odmítla kandidaturu, ze stejného důvodu ji následoval z 15. místa zastupitel Českého Krumlova Vojtěch Němec a ze 17. místa pak také Kateřina Bartošová, radní a zastupitelka města Dačice a oblastní předsedkyně okresu Jindřichův Hradec.

Kandidatury se vzdali také další nominovaní kandidáti z prachatické organizace Hnutí ANO Vendula Seberová, Martin Valenta a Jakub Baloušek. Další budou následovat...

Vojtěch Němec, DBA, MBA, BBA

  • PRO
  • Dny ztrát sto hlasů ze sta dobrovolná gesta a povinný strach
  • zastupitel města

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokop (Levice): Za populisty mám lháře z ODS

20:01 Prokop (Levice): Za populisty mám lháře z ODS

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ODS.