Němec (Piráti): Musíme ty voly vyděsit!

09.05.2014 19:00

Rozkaz zní jasně. Jsou tu volby, musíme ty voly vyděsit, vystrašit a donutit je se bát. Člověk zpitomělý strachem je totiž snadná kořist.

Němec (Piráti): Musíme ty voly vyděsit!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební urna

Já to vidím takhle: https://www.youtube.com/watch?v=_nIFNwggzVc

Ostatní politici ovšem se strachem zručně haraší. Zatímco ČSSD staví ústa Zaorálka a Sobotky, hráze proti Rusku. Paní Wolfová, na všechny strany někomu něco vzkazuje, převléká se do burky a hrozí islamizací „křesťanské" Evropy. Svobodní nás děsí EU jako takovou, nedostatek žárovek a zakřivenost banánu jsou to pravé co nás výhledově zahubí.Některé spolky jdou ještě dál. EU jako spiknutí zednářů, židů, komunistů, fašistů a taxikářů zaslouží zakroutit krkem.Nejen podivné strany však táhnou do boje. ODS už zase hrozí bolševizmem a Eurem. Zatímco TOP 09 hrozí Putinem (s podporou starostů).ANO hraje na oblíbenou notu strachu z toho, že by v EU byl někdo kdo nepracuje. Tedy spíš nás ujišťují že oni makají až se z nich kouří. Sám v tom marně hledám logiku, ale cítím ten strach, který šíří na všechny strany. Opakují stále dokola, co se nám stane, když zrovna jim nedáme hlas. Já to risknu a co vy?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká pirátská strana

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

18:09 Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu zákona na zrušení veřejnoprávních médií na S…