Neubauer (ČSSD): Centrální obvod připravil další sezónu počítačových kurzů pro seniory

24.08.2016 10:19

Už pátým rokem se díky spolupráci Městského obvodu Plzeň 3 a Střední školy informatiky a finančních služeb v Plzni otevřou pro seniory možnosti vzdělávání na počítačích.

Neubauer (ČSSD): Centrální obvod připravil další sezónu počítačových kurzů pro seniory
Foto: red
Popisek: Radislav Neubauer, Starosta MO Plzeň 3

„Patnáctihodinové kurzy jsou rozděleny do pěti týdnů, výuka se koná vždy jednou týdně v odpoledních hodinách v moderních učebnách na střední škole na Borech. Začátek kurzů plánujeme na první říjnový týden,“ informoval starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer.

Zájemci narození v roce 1956 a dříve si mohou vybrat z několika okruhů – začátečníci, mírně pokročilí, středně pokročilí, multimédia, Excel či úprava digitálních fotografií. Jednotlivé programy se otevřou pouze v případě naplnění kapacity.

Kurzovné činí 660 Kč, senioři s trvalým bydlištěm na území Městského obvodu Plzeň 3 hradí pouze 300 Kč, zbytek jim doplácí úřad. Do kurzů se ale mohou přihlásit senioři i z dalších částí Plzně, ti pak hradí plnou cenu kurzovného.

Senioři s trvalým bydlištěm na území Městského obvodu Plzeň 3 se mohou hlásit u Lucie Hůrkové (ÚMO Plzeň 3) na telefonním čísle 378 036 496. Senioři z jiných obvodů nebo i mimoplzeňští mohou volat od 1. září Jolanu Šmejkalovou (SŠIFS Plzeň) na telefonním čísle 377 832 427.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Podmínky o jednání o ukončení války se pro Ukrajinu s časem zhoršují

13:04 Mašek (ANO): Podmínky o jednání o ukončení války se pro Ukrajinu s časem zhoršují

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k míru na Ukrajině.