Neubauer (ČSSD): V budově úřadu jednaly firmy se zástupci čínské provincie Fujian

15.08.2016 22:49

Ve čtvrtek 11. srpna proběhla v zastupitelském sále MO Plzeň 3 pracovní schůzka zástupců regionálních českých firem zabývající se logistikou a automobilovým průmyslem s delegací čínské provincie Fujian (Fu-ťien). Tématem schůzky bylo seznámení se s možnostmi navázání obchodních kontaktů a spolupráce.

Neubauer (ČSSD): V budově úřadu jednaly firmy se zástupci čínské provincie Fujian
Foto: red
Popisek: Radislav Neubauer, Starosta MO Plzeň 3

Provincie Fujian se nachází na jihovýchodě Číny a její celková rozloha činí více než 120 000 km2 a žije zde více než 37 milionů obyvatel. Hlavním městem této provincie je Fuzhou (Fu-čou) se dvěma miliony obyvatel.

Čínskou delegaci vedl náměstek generálního ředitele Oddělení zahraničního obchodu a hospodářské spolupráce provincie Fujian pan Chen Shao He, kterého na půdě úřadu přivítal starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer spolu s místostarostou Davidem Procházkou. Oba představitelé obvodu na úvod setkání seznámili čínské hosty s historií a současností města Plzně a také Městského obvodu Plzeň 3. Pak už byl dán prostor pro představení jednotlivých firem a byla živě diskutována konkrétní témata.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

4:31 Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhře Ruské federace ve sporu s Ukrajinou u Mezinár…