Nezávislí Bílina: Nebudeme k sociálním ubytovnám moc říkat, jsou to citlivé informace

07.06.2015 19:48

Nezávislí v Bílině - HNHRM informují o jednání s poskytovateli sociálního bydlení v severočeském městě Bílina na Teplicku:

Nezávislí Bílina: Nebudeme k sociálním ubytovnám moc říkat, jsou to citlivé informace
Foto: red
Popisek: Mírové náměstí v Bílině

Chceme vás informovat, že zástupci současné koalice se sešli se zástupcem společnosti, která v našem městě vlastní velký počet bytů, které jsou převážně užívány jako byty pro sociální bydlení.

Tento problém naše město tíží již delší dobu, nicméně v poslední době došlo k nárůstu těchto obyvatel, kteří se do našeho města sestěhovávají snad z celé republiky.

Nové vedení nechce tomuto jevu nečinně přihlížet, a proto vyvolalo zmíněné jednání. Musíme konstatovat, že i přes fakt, že se jednalo o první jednání spíše informativního charakteru, bylo jednání oboustranně plodné.

V jednáních se bude po vzájemné dohodě pokračovat. Účastníci jednání se dohodli, že větší podrobnosti z jednání se zatím zveřejňovat nebudou.

Jedná se o citlivé informace, které by mohly společnost obchodně poškodit, proto jsme nuceni tuto dohodu ctít. To, co z jednání zveřejnit můžeme, je informace o absolutní nečinnosti minulého vedení k této problematice.

Na centrálních orgánech v Praze nikdy o žádných problémech Bíliny jako města neslyšeli a pobídek ze strany státu, které problém mohly řešit, bylo několik. Je škoda, že tyto pobídky naše město nedokázalo využít.

Zdroj: Facebook Nezávislí Bílina - HNHRM

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Budoucnost: S Jiřím Dienstbierem o lobby v EU a Green Dealu

12:17 Budoucnost: S Jiřím Dienstbierem o lobby v EU a Green Dealu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k setkání s občany.