Niedermayer (TOP 09): Opustit EU by bylo jako vyměnit novou škodovku za žigulíka

12.05.2018 10:51

Poslanec Evropského parlamentu Luděk Niedermayer na pozvání mládežnické organizace TOP tým Plzeň ve čtvrtek zavítal na návštěvu do Plzeňského kraje. Během dne si stihl prohlédnout unikátní environmentální centrum v obci Krsy, setkat se se členy TOP 09 a v podvečer pohovořit o možných dopadech Czexitu.

Niedermayer (TOP 09): Opustit EU by bylo jako vyměnit novou škodovku za žigulíka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Europoslanec Luděk Niedermayer

Návštěvu v kraji europoslanec zahájil společným setkáním se zástupci TOP týmu Plzeň a plzeňské TOP 09. Poté zavítal do obce Krsy na severním Plzeňsku, kde si prohlédl místní environmentální centrum a hovořil o ekologických výzvách jako je třídění odpadu nebo kontaminace vodních zdrojů. Odpoledne ho pak čekalo setkání se členy TOP 09 Plzeňského kraje a svou návštěvu zakončil veřejnou debatou Ekonomové o Czexitu, která se konala v kulturním centru Moving Station. Na té společně s emeritním děkanem Ekonomické fakulty Západočeské univerzity Milošem Novým hovořil o možných dopadech vystoupení České republiky z Evropské unie.

"Členství v EU nám přináší prosperitu a možnost ovlivnit budoucnost naší části světa. Czexitem bychom o všechno přišli. Opuštění EU by poškodilo životy všech našich lidí. Je to, jako byste vyměnili novou škodovku za rezavého žigulíka. A to nemluvím o tom nejdůležitějším – hodnotách, které EU přináší. Úkolem nás všech je přesvědčovat lidi ve svém okolí, že vystoupení z Evropské unie není dobrým řešením," uvedl na debatě v Plzni europoslanec Luděk Niedermayer.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Šalomoun: Odbouráváme zatěžující povinnosti, které ubírají čas i energii

14:04 Ministr Šalomoun: Odbouráváme zatěžující povinnosti, které ubírají čas i energii

Ministr pro legislativu a předseda Legislativní rady vlády Michal Šalomoun na vládě představil již t…