Noveský: Je lepší velká nově zřizovaná Zločinecká unie nebo malá, zákony dodržující V4?

04.09.2015 10:11

Osoba úmyslně porušující platné zákony EU se správně nazývá zločincem. Pokud někdo nutí osobu Orbána, který trvá na dodržování platných zákonů EU, tyto zákony porušovat, pod hrozbou odepření peněz legálně Maďarsku náležících, nazývá se vyděrač.

Noveský: Je lepší velká nově zřizovaná Zločinecká unie nebo malá, zákony dodržující V4?
Foto: Archiv IN
Popisek: Ivan Noveský

OPRAVDU CHCEME ŽÍT VE ZLOČINECKÉ UNII ?! Smrt malého syrského chlapce za kterou, bohužel, mají přímou odpovědnost velmi neodpovědní politici USA a EU, stejně jako za smrt dalších statisíců lidí, rozpoutala vášně. Možná to již bylo potřeba, Evropská unie nemůže stále zavírat oči nad fakty. Tato symbolická a tak nesmyslná tragédie by snad již mohla otřást svědomím dosud netečných bruselských a německých politiků. Měli by se vzbudit a začít dodržovat zákony Evropské unie a ne vyhrožovat tomu, kdo je dodržuje, tj. premiérovi panu Orbánovi. Pokud je z vrcholných politiků v EU jediným řádným občanem EU premiér Maďarska (t.j. občanem, který dodržuje a trvá na dodržování platných zákonů), pak jest otázkou, zda nepřejmenovat Evropskou unii na Zločineckou unii (dle pravidel českého jazyka je osoba úmyslně porušující zákon označována za zločince, týká se to i unií?). Maďarsko, jako stát dodržující dosud platné zákony dosud existující EU, lze samozřejmě exemplárně do Zločinecké unie nepřijmout, ev. ho mohou Němci obsadit a udělat tam Protektorát Uhry a tím definitivně vyřešit situaci s neposlušným členem, který nesolidárně a nezodpovědně trvá na dodržování platných zákonů dosud nezrušené Schengenské dohody a EU.

Ale vážně: Raději vyhlasme celoevropskou kampaň na pomoc Sýrii a dalším státům, která pomůže odstranit prvotní příčinu masového exodu. Nesmyslné kvóty, které žádnému trochu soudnému člověku "hlava nebere", samozřejmě nic neřeší. Jenom primitiv odmítá řešit příčiny a myslí si, že řešením následků zmizí samotný problém!!! Kampaň, která zastaví humanitární krizi způsobenou USA (a bohužel i EU) podporou teroristů v Sýrii, v Libyi a v dalších státech. Smrt malého syrského chlapce je přesně tím mementem, které by mělo Evropu vzbudit a měla by se alespoň pokusit pomoci (byť proti, sice nepochopitelným, ale zjevným zájmům USA) obnovit stabilní státy v regionu Severní Afriky a Středního Východu. Nazývejme to účinnou lítostí za spolupachatelství Evropské unie na zločinech proti suverénním státům, kterého se dopouští již mnoho let- viz. "humanitární vraždění" nazývané pokrytecky "humanitární bombardování" v Jugoslávii, kterou se USA za pomoci i ČR podařilo úspěšně rozbít a destabilizovat tak celou oblast. Pokud se však paní Merkelová za pomoci některých bruselských politiků rozhodla zlikvidovat EU- Schengen a současně vytvořit z Německa velikou NO-GO zónu, nikdo, kromě Němců, nemá sílu jí v tom bránit.

Pak se ale musí státy V4, které chtějí dodržovat zákony a principy EU spojit v rámci sice menší, ale zákony dodržující, V4 a začít se bránit proti islámskému terorismu a jeho evropským agentům sami.

Nakonec možná zjistíme, že lepší je spojenectví v malé komunitě V4, než být členem, nyní nově konstituované, Zločinecké unie. Té bývalé Evropské unie, nyní Zločinecké unie, ve které je možno ze strany velkých členů, doslova za pochodu, dle jejich momentální nálady nebo dle jejich potřeb, měnit platné zákony, zcela bez ohledu na státy V4. Vydírání systémem: "Pokud budete dodržovat platné zákony, nedostanete své peníze!!", je obyčejné vydírání, od kterého se každý slušný člověk a stát musí distancovat. Pokud budou takovéto fašistické způsoby vedením Evropské unie veřejně deklarovány, kam to povede?? Není to již faktický konec Evropské unie? Určitě je to ale velmi rychlý a velmi nečekaný konec idejí společné Evropy. Qui bono?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

23:07 Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

Projev na 23. schůzi Senátu ČR 17. dubna 2024 k návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 211/2000 Sb.,…