Novotný (ODS): Andrej a zpětná vazba

20.03.2016 13:47

Martin Novotný na Facebooku

Novotný (ODS): Andrej a zpětná vazba
Foto: Archiv M. Novotného
Popisek: Bývalý místopředseda ODS Martin Novotný

Velkým problémem pro Babiše v souvislosti s Čapím hnízdem je charakter jeho politického "hnutí": Hnutí jednoho muže. Ostatní členové jsou jen kompars. Když bude potřeba, "kúpim si iných".

Babišovo pohrdání svým "komparsem" je ve sněmovně pověstné. A kompars pro změnu má k němu vztah veskrze submisivní, spojený se strachem. Taková struktura člověku nedá žádnou zpětnou vazbu, ani radu. V normální politické straně navíc lídr v krizové situaci musí hledět na členskou základnu, neboť od ní pochází jeho mandát. Babiš ovšem takový ohled brát nemusí, má pravdu, když říká "strana jsem já".

Jedinou zpětnou vazbu a radu mu tedy mohou dát jeho mediální poradci, profesionálové. Ve středu uvidíme, zda se tak stane (zatím to vypadá, že se s nimi nesetkal).

Nedojde-li ani k této zpětné vazbě, ocitne se Babiš ve známé cimrmanovské situaci - situaci sopky, která zasypala sama sebe. Pak to může být "fičák"...

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…