Novým předsedou brněnského ANO je Pavel Dvořák

22.11.2015 15:21

Jedenačtyřicetiletého Pavla Dvořáka zvolil sobotní volební sněm novým předsedou brněnské organizace. V druhém kole volby získal od 143 účastníků sněmu celkem 76 hlasů. Dvořák na politické scéně působí jako radní městské části Brno-střed, profesí je interiérový návrhář. Členem hnutí ANO je od jara 2014.

Novým předsedou brněnského ANO je Pavel Dvořák
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

„Do ANO jsem vstupoval s touhou něco změnit a vírou, že mezi členy hnutí k tomu dostanu příležitost,“ řekl Dvořák ve své nominační řeči. „Vždy jsem u přednostoval a upřednostňovat budu zájmy celku nad zájmy individuálními. Zakládám si na poctivé práci a tradičních hodnotách,“ řekl Pavel Dvořák.

Místopředsedy brněnské oblastní organizace ANO se stali královopolská starostka Karin Karasová a Vít Prýgl z místní organizace v Brně-Bohunicích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace