O.K. strana: Jiří Janeček - primátor Prahy 2014-2018

23.05.2014 14:15

Na republikovém sněmu navrhli členové Občanské konzervativní strany svému předsedovi, Jiřímu Janečkovi, aby v letošních podzimních komunálních volbách kandidoval na primátora hlavního města Prahy. Jelikož vidí Janeček Občanskou konzervativní stranu jako maják v nepřehledném rozbouřeném pražském moři, návrh přijal a kandidovat bude.

O.K. strana: Jiří Janeček - primátor Prahy 2014-2018
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda O.K. strany Jiří Janeček

Občanská konzervativní strana, v čele s předsedou Jiřím Janečkem, bude každý týden pravidelně zveřejňovat vždy jeden bod programu pro naši Prahu. První bodem programu je: Méně byrokracie, více školek a kvalitních škol.

Občanská konzervativní strana má jasný a čitelný program, který povede k prosperitě Prahy. Její členy sdružují myšlenky a názory, nikoli zisk a jako otevřená politická strana do svých řad přibírá pracovité a poctivé členy. „Jsme zkušený tým politiků, jsme jednotní a víme, jak řídit města, obce a stát. Jednoduše víme, jak postavit Prahu opět na nohy,“ uvedl Jiří Janeček.

OK strana si uvědomuje nesmyslnou a drahou strukturu řízení města a městských částí, proto zredukuje počet městských částí z 57 na 22 s tím, že ponechá pouze kontaktní místa pro občany. „Z opuštěných budov po úřednících a z ušetřených finančních prostředků vybudujeme nové mateřské školky,“ dodal Janeček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Janeček

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

7:17 SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k rozhovoru Vladimíra Špidly s Miroslavem Kalouskem…