O.K. strana: Máme za sebou první volby

26.05.2014 8:48

Volby do Evropského parlamentu jsou prvními volbami, kterými Občanská konzervativní strana od svého založení v únoru 2014 prošla. Tyto volby vnímá strana jako dobrý start pro říjnové komunální volby a váží si všech hlasů, které získala.

O.K. strana: Máme za sebou první volby
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda O.K. strany Jiří Janeček

„Děkujeme občanům České republiky, kteří nás volili. Dokázali jsme od založení strany oslovit 3500 voličů, máme příznivce po celé České republice a máme na co navázat. Naše síla je v programu a myšlenkách, které musíme sdělit budoucím voličům, a to se nám časem povede. Není čas na lelkování, čeká nás práce. Tímto zahajuji kampaň do komunálních voleb 2014,“ zhodnotil volby Jiří Janeček, předseda Občanské konzervativní strany.

O Občanské konzervativní straně:

OK strana si klade za cíl vytvořit malý efektivní stát s jasnými férovými podmínkami pro poctivé a pracovité lidi. Konzervativní člověk je zodpovědný vůči své rodině, svému okolí, své práci a státu. Chce platit malé daně, za které požaduje vzdělání pro své děti, zdravotní péči, bezpečnost, funkční soudnictví a jasnou adresnou sociální politiku pro ty, kteří to opravdu potřebují. Stát nesmí otravovat a omezovat  byrokracií pracující občany ČR a dlouhodobě podporovat práceschopné obyvatelstvo sociálními dávkami. Naši stranu určitě nebudou volit zloději, podvodníci, líní lidé a osoby, co zneužívají sociální systém.    OK strana chce apelovat na  tzv. mlčící a slušnou většinu, která ztratila motivaci chodit k volbám.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: O.K. strana

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

6:04 Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k náhradám ministra Beka za bydlení.