ODS: Juncker ztělesňuje selhání Evropské unie

28.06.2016 12:05

Na mimořádném zasedání Evropského parlamentu navrhla konzervativní frakce, v níž jsou i europoslanci zvolení za ODS, rezignaci předsedy Evropské komise Jeana-Clauda Junckera.

ODS: Juncker ztělesňuje selhání Evropské unie
Foto: ODS
Popisek: ODS

„Juncker ztělesňuje selhání Evropské unie, je jedním z hlavních viníků toho, že unii opouští jeden z jejích nejúspěsnějších členů, a rozhodně není schopen zajistit potřebné reformy EU," prohlásili v Bruselu Evžen Tošenovský a Jan Zahradil.

„Jakékoli pokusy o reformu EU jsou nevěrohodné, pokud v čele Evropské komise bude dále setrvávat Jean-Claude Juncker. Hned po vyhlášení výsledků hlasování o brexitu měl rezignovat. Proto podporuji rozhodnutí frakce Evropských konzervativců a reformistů na odvolání Junckera z jeho funkce. Svou politikou stále užší integrace, bez ohledu na názor občanů, má významný podíl na současné krizi EU,“ doplňuje předseda ODS Petr Fiala. 

Ing. Jan Zahradil

  • ODS
  • Řekněme NE evropské federaci!
  • europoslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

19:05 Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

Evropským parlamentem prošla opožděná reakce na zemědělské protesty. Návrhy byly ale šité horkou jeh…