ODS: O víkendu se lidé mohou zasadit o hezčí zem

22.05.2019 20:40

Občanští demokraté zakončili předvolební kampaň na Ladronce. V pražském parku proběhla ve středu akce, kterou symbolicky vyvrcholila kampaň ODS před volbami do Evropského parlamentu.

ODS: O víkendu se lidé mohou zasadit o hezčí zem
Foto: ODS
Popisek: ODS

Nejsilnější opoziční strana chtěla na příkladu řepkového pole ukázat, že dosavadní způsob rozdělování zemědělských dotací neprospívá krajině a upřednostňuje velké koncerny. Jako kontrast k takovému ničení krajiny si pak mohli návštěvníci odnést květináč s květinami nebo zeleninou, které si sami zasadili. Heslem akce bylo „Sázím na hezčí zem!“. Podle ODS se mohou občané o hezčí zem zasadit nejen dnes na Ladronce, ale především u voleb, které proběhnou už tento pátek a sobotu.

„Během kampaně jsem procestoval celou zemi, mluvil s lidmi a opět si připomněl, jak skvělá Česká republika je. Ale také jsem viděl, že máme na víc: že můžeme patřit mezi nejlepší země na světě, ale místo populismu potřebujeme rozumná řešení. Dnes jsme oficiálně zakončili kampaň k volbám do Evropského parlamentu, ale to nejdůležitější je před námi. Tyto volby nebudou jen o Evropě, ale i o tom, co se bude dít u nás doma. V pátek a v sobotu řekněte Andreji Babišovi, že nesouhlasíte s tím, co dělá ve vládě. Že jste prohlédli jeho lži, jeho dvojí kvalitu politiky, kdy něco jiného říká doma, něco jiného zase v Bruselu. Přijďte k volbám a zastavte šílenství bezbřehého politického marketingu, prázdných slov a nesplněných slibů. Přijďte k volbám a volte ODS, ať jsou zájmy naší země v Evropě lépe slyšet!“ uvedl předseda ODS Petr Fiala.

„Během kampaně jsem objel nejen Českou republiku, ale také podstatnou část Evropy, jako kandidát na předsedu Evropské komise. Naprostá většina lidí, které jsem potkával, vidí Evropskou unii stejně jako my: Jako prostor svobody, bez zbytečných regulací a bez mentorování členských států z Bruselu. Tyto volby jsou nesmírně důležité. Jsme hlasem zdravého rozumu a poprvé máme šanci výrazněji promluvit do toho, jak se bude Unie vyvíjet v příštích letech. Jestli bude dobrým sluhou, nebo špatným pánem tak jako dosud,“ doplňuje lídr kandidátky občanských demokratů Jan Zahradil.

Ing. Jan Zahradil

  • ODS
  • Řekněme NE evropské federaci!
  • europoslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kocumová (LOL!): Bazén je zavřený a výběrové řízení se protahuje

6:23 Kocumová (LOL!): Bazén je zavřený a výběrové řízení se protahuje

Rekonstrukce bazénu, která byla podle zjištění policie od počátku manipulována přes Petra Židka a sp…