ODS: S letním kinem jsme přijeli do Orlové

22.08.2017 22:39

Moravskoslezský kraj je opravdu „kraj razovity“. Lidé chodí do letního kina, i když trošku zaprší.

ODS: S letním kinem jsme přijeli do Orlové
Foto: ODS
Popisek: ODS

V neděli jsme s letním kinem a filmem Špunti na vodě přijeli do Orlové. Bohužel bylo počasí stále vrtkavé. Odpolední program pro děti proběhl díky počasí a sluníčku, které vysvitlo, v pořádku. Děti si užily skákací hrad i loutkové divadlo. V době počítačů, tabletů a mobilů seděly jak zařezané a sledovaly představení s loutkami. Rodiče měli příležitost navštívit naše kofi kolo, kde si za symbolickou cenu mohli zakoupit skvělou kávu v mnoha druzích. Všem moc chutnala.

Bohužel těsně před promítáním se spustila přeháňka, která jistě odradila mnohé občany k návštěvě "Letňáku", ale i tak dorazilo kolem 100 občanů města s dekami, deštníky a hlavně odhodláním, že se na film těší a zůstanou. Díky panu správci, který utřel lavičky, proběhlo vše k naprosté spokojenosti přítomných.

Lídr kandidátní listiny Zbyněk Stanjura, společně s Martinem Sliwkou - trojka na kandidátní listině a Bohuslavem Hamrozim - pětka na kandidátce ODS vylosovali 3 výherce, kteří na biograf přišli a předali jim ceny - láhve vína. Výhercem se stal jeden pán a dvě dámy. Gratulujeme!

Těšíme na vás v příštím kině a to 23.8.2017 ve Frýdku Místku na náměstí Svobody a 24.8.2017 na náměstí Svobody v Třinci! Vždy s odpoledním programem od 15.00 hodin a promítáním od 20.00.

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

21:10 Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k setkání s krajany.