ODS: Vyzýváme vládu, aby neprodleně řešila problémy v oblasti čerpání evropských fondů

23.04.2015 20:53

Usnesení Výkonné rady ODS

ODS: Vyzýváme vládu, aby neprodleně řešila problémy v oblasti čerpání evropských fondů
Foto: red
Popisek: Logo ODS

·         VR ODS vyzývá vládu, aby neprodleně řešila problémy v oblasti čerpání evropských fondů. Nyní je ohroženo čerpání stovek miliard korun. Spor dvou ministerstev v barvách ANO navíc poškozuje pozici České republiky při vyjednáváních v Bruselu.

·         VR ODS odmítá návrh Ministerstva vnitra na zavedení povinného přechodného bydliště. Návrh je jen další komplikací a útokem na svobodu občanů. Znovu se potvrzuje nebezpečný trend stále větších zásahů státu do života lidí. Dalším příkladem je i snaha Ministerstva financí prosadit registrační pokladny.

·         VR ODS se jednoznačně staví proti dalšímu zavádění kvót. Nová kvóta na sociální byty z pera ministryně práce a sociálních věcí žene města a obce do bezvýchodné situace. Pokud tento nesmysl prosadí, vytvoří nová ghetta a nové problémy.

·         VR ODS vyzývá poslance ODS, aby interpelovali ministra spravedlnosti ve věci osobní odpovědnosti státních zástupců zodpovědných za škody, které vznikly státu nezákonným stíháním exposlanců ODS.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…