ODS na kongresu představí priority a probere politickou situaci

29.05.2015 10:10

V sobotu 30. května se občanští demokraté sejdou již na 26. kongresu, který se uskuteční od 10:00 hodin v prostorách Fora Karlín (Pernerova 51, Praha 8).

ODS na kongresu představí priority a probere politickou situaci
Foto: red
Popisek: Logo ODS

ODS představí například programové priority, členové strany budou ale také diskutovat o současné politické situaci a úpravě stanov. Účast na nevolebním kongresu potvrdilo více než 700 delegátů a hostů, nejen z řad členů ODS. Akce se zúčastní i mnoho osobností veřejného života.

Mezi nimi vystoupí člen britské Konzervativní strany, pan Sayed Kamall, předseda frakce ECR v Evropském parlamentu, jíž je ODS součástí. Na pódiu promluví také pan Milan Uhde, chartista a politik, svůj projev přednese i předseda Asociace podnikatelů a manažerů pan Radomil Bábek, stejně jako oceňovaný architekt, pan Josef Pleskot. 

Hned po obědě se účastníci kongresu mohou těšit na překvapení.

Kongres bude možné sledovat on-line. Veškeré informace a aktuality budou k dispozici na webových stránkách www.ods.cz, stejně jako na Facebooku a Twitteru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

9:05 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

Drtivá většina politiků se shodne na tom, že demokracie je nejlepší formou politického života lidské…