ODS oslavila 25 let od svého založení. Spustila projekt Podporovatelé ODS a Tváře ODS

22.04.2016 18:52

Čtvrtstoletí na české politické scéně si ODS připomněla řadou akcí.

ODS oslavila 25 let od svého založení. Spustila projekt Podporovatelé ODS a Tváře ODS
Foto: ODS
Popisek: ODS

Například dnes se v Hlavní kanceláři ODS uskutečnil den otevřených dveří. Centrálu občanských demokratů si přišla prohlédnout řada zájemců z řad členů, ale i veřejnosti. Sídlem ODS návštěvníky prováděli členové předsednictva Petr Fiala, Martin Kupka, Alexandra Udženija, Miloš Vystrčil a Jan Zahradil.

V souvislosti s oslavami narozenin ODS byly dnes spuštěny dva projekty: Podporovatelé ODS (www.podporovatele.cz) je platforma určená pro lidi, kteří nechtějí přímo vstoupit do řad občanských demokratů, ale mají v úmyslu vyjádřit své sympatie k ODS. Registrovaní podporovatelé mají přístup k informacím z ODS, diskutují s politiky a podle svých možností se mohou účastnit vnitrostranického dění.

Jak řekl Petr Fiala: „Sám jsem byl před několika lety nespokojený s tím, jak vypadá politika v naší zemi, kam se vyvíjí společnost a chtěl jsem s tím něco udělat. Ne každý chce vstoupit do politické strany, ale každý by měl přemýšlet nad tím, jak může sám přispět k tomu, abychom žili v demokratické a svobodné zemi. I proto jsme spustili projekt Podporovatelé ODS, abychom se mohli společně starat o lepší budoucnost.“

Současně dnes odstartoval projekt Tváře ODS (www.tvareods.cz). Občanští demokraté mají jako tradiční strana silnou členskou základnu. Někteří členové jsou ochotni se podělit o svůj životní příběh. Projekt je tak příležitostí lépe sdělit, jaká ODS je. „Tváře ODS jsou poctou všem členům ODS, kteří měli odvahu a zůstali s ODS v nejtěžších dobách. Tímto jim chci poděkovat a zároveň motivovat ty, kteří nad vstupem do ODS, případně její podporou, váhají. ODS není úzká skupina lidí, které jsou lidé zvyklí vídat v televizi, ale stovky a tisíce občanů, kterým není lhostejné, co se kolem nich děje,“ dodává Petr Fiala.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…