ODS založila konto pro budoucnost

20.09.2014 18:16

Občanští demokraté spustili po vzoru zahraničních stran sbírku pro příjem darů. Jejím prostřednictvím mohou členové, příznivci a podporovatelé přispívat ODS a podílet se tak na splácení závazků z minulosti.

ODS založila konto pro budoucnost
Foto: red
Popisek: Logo ODS

Konto „Pro ODS, pro budoucnost“ inicioval předseda občanských demokratů Petr Fiala, který vložil první finanční prostředky. „Přidejte se ke mně. Nemusíte nic řešit. Já taky nemám s dluhy nic společného, ale chci mít něco společného s dobrou budoucností ODS,“ vyzval Petr Fiala členy a příznivce v úvodním dopise.

Založení transparentního účtu je odpovědí na ohlasy členů, kteří se chtěli podílet na vyrovnání závazků strany. K řadovým členům se postupně přidala i celá místní či oblastní sdružení. Odkaz na transparentní účet i s návodem, jak se k iniciativě připojit, je snadno dohledatelný z webu ODS http://www.ods.cz/dary.

Za první dvě hodiny fungování transparentního účtu bylo uzavřeno více než 60 darovacích smluv.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kocumová (LOL!): Bazén je zavřený a výběrové řízení se protahuje

6:23 Kocumová (LOL!): Bazén je zavřený a výběrové řízení se protahuje

Rekonstrukce bazénu, která byla podle zjištění policie od počátku manipulována přes Petra Židka a sp…