OK strana: Chce snad plagiátor John vstoupit do naší strany?

02.03.2014 16:27

Reakce na blog Radka Johna.

OK strana: Chce snad plagiátor John vstoupit do naší strany?
Foto: logo O.K. strana
Popisek: O.K.strana

Ne, nebojte se! Ale z článku, který 1. března uveřejnil na svém blogu (ZDE) by se tak mohlo zdát! Nebo jen vykrádá program jiné strany, protože si uvědomil, že by se na myšlence boje proti EU v její  snaze odzbrojit prosté občany mohl opět zviditelnit?

OK strana má totiž tuto problematiku od samého počátku svého vzniku ve svých tezích a ve svých řadách má doslova experta, kterým je pplk. PC ČR v záloze Mgr. Pavel Černý. Mgr. Pavel Černý je i spoluautorem petice "Jsme proti regulaci soukromých zbraní a sebeobranných prostředků ze strany EU"

A pan John uvádí ve svém článku přesně ty samé argumenty, které již dávno uvedl expert OK strany aniž by si vyžádal souhlas, nebo alespoň uvedl zdroj ze kterého čerpal.

Odborně se tomu říká plagiátorství!

Pane Johne, nebyl jste to snad Vy, kdo po příchodu na Ministerstvo vnitra požadoval zpřísnění podmínek pro získání zbrojního pasu?  V tomto kontextu je Váš obrat o 180° trochu podezřelý nemyslíte? Ale je možné, že Vás teze OK strany přece jen zaujaly a jsou Vám blízké natolik, že by jste do OK strany chtěl vstoupit. Bohužel, ale OK strana usiluje o skutečnou občanskou a konzervativní politiku, kterou se tady "pravici", i díky Vaší VV straně, podařilo téměř vymazat.

A kradete-li nyní toto ožehavé téma straně, která jej chce skutečně a odpovědně řešit, vypadá to z Vaší strany jako pokus o její likvidaci, protože čeho Vy se dotknete, od toho lidé zděšeně prchají.

A pokud to tak necítíte Vy, pak my ano!

A proto se vším důrazem ohrazujeme proti Vašemu přebírání našich myšlenek a témat!

OK strana Jan Olša, tiskový mluvčí

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: O.K. strana

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

7:17 SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k rozhovoru Vladimíra Špidly s Miroslavem Kalouskem…