OPL (Rozumní): Ostudný politický soudní proces potírající svobodu slova pokračuje

11.12.2017 10:56

Gauneři a zločinci, kteří naší zemi způsobili mnohamiliardové škody a spáchali všemožné trestné činy vč. násilných, běhají po svobodě a smějí se. A náš údajný demokratický systém a údajný právní stát současně popírá svobodu slova a šikanózně honí lidi po soudech.

OPL (Rozumní): Ostudný politický soudní proces potírající svobodu slova pokračuje
Foto: Archiv autora.
Popisek: Pavel Opl.

Ekonomických gaunerů dokážeme všichni vyjmenovat spousty a ještě se na ně musíme dívat v televizi, kde jsou z nich děláni VIP. To jsou ti, kterým vděčíme za rozkradení naší země a otročení za třetinové mzdy. A vidíme to léta.

Novinkou ve vnímání dobra a zla v naší zemi je příběh odsouzeného násobného vraha, který dostal milost, stal se mediálním hrdinou a čekám, kdy z něj bude vyroben "Míra Dušín". Médii je nám podsouváno, jak úžasný člověk to je. Nikoho nezajímá, že mimo oné násobné vraždy má velmi pestrý trestní rejstřík z minulosti.

Doslova tragikomedií je příběh Janouška, který zjevně nikdy neodsedí alespoň to, co mu bylo tak složitě pravomocně uloženo.

Otřesnou ukázkou neschopnosti státního aparátu je zproštění obvinění všech obžalovaných v tragické kauze Studénka, kde se ani po 9 letech mrtví, pozůstalí a ranění spravedlnosti nedočkali. Žádný jiný možný viník dohledán nebyl...

A obdobných kriminálních kauz se skutečnými poškozenými, kteří se ze strany státu nedočkají spravedlnosti je celá řada.

Ale aby si státní aparát vyléčil své mindráky z toho, že není schopen a ochoten trestně stíhat skutečné zločince, pouští se do politicky vykonstruovaných kauz s odpůrci stávajících poměrů v naší zemi. Jsou účelově stíháni, souzeni a odsuzováni lidé, kteří jen využívají základního lidského práva na svobodu slova. To je skandální, nedemokratické a naprosto nemravné.

Jedním z těch, kdo aktuálně čelí obdobné šikaně je Adam B. Bartoš, který již byl v jednom případu projevu slova pravomocně odsouzen (na podmínku). Nyní stojí před soudem opakovaně, opět za projev slova a je zjevné, že ho státní mašinerie chce dostat do kriminálu.

Bez ohledu na to, jak osobu Adama B. Bartoše vnímáte, nemělo by nikomu z Vás být lhostejné, že jsou v naší zemi realizovány takovéto politické procesy. Ono se to velmi lehce může stát komukoliv z Vás. Státem placení udavači totiž monitorují už i veškerý internetový prostor, o reálném světě ani nemluvě.

Kdo má odvahu vyjádřit svůj nesouhlas s novodobými politickými procesy, tak se může osobně dostavit dne 14.12. v 9:30 do budovy obvodního soudu pro Prahu 1, jednací síň č. dveří 23 (přízemí), Ovocný trh 587/14, Praha 1, kde bude líčení s Adamem B. Bartošem ve druhé kauze pokračovat.

Kdo chce pomoci vyjádřit svůj nesouhlas jiným způsobem, tak ať alespoň šíří povědomí o celé této skutečnosti.

Předem vám všem moc děkuji.

Pavel OPL
odborník na vnitřní bezpečnost
poradce prezidentského kandidáta, předsedy strany ROZUMNÍ, p. Petra Hanniga, pro oblast vnitřní bezpečnosti

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…