Oberreiter (SPO): Žádní sluníčkáři! Idioti to jsou a chtějí naší záhubu

14.11.2015 20:13

Pravdoláškaři postrádají pud sebezáchovy, ohlupují společnost svými pseudolidskoprávním pohledy a bezbranné obyvatelstvo vystavují aktérům terorismu.

Oberreiter (SPO): Žádní sluníčkáři! Idioti to jsou a chtějí naší záhubu
Foto: David Springl Photography
Popisek: Jiří Oberreiter

Naši pravdoláskařští politici si nevidí ani na špičku nosu. Nemají politický cit a ani pud sebezáchovy. Absolutně nenaslouchají hlasu lidu a lid je pro ně až za horizontem jejich vidění. Vůbec jim o něj nejde. O lid a voliče jim jde pouze těsně před volbami jakékoliv úrovně. Jde jim pouze o hlasy.

Obyvatelstvo České republiky je zděšeno nekonečnými přívaly valících se Afričanů, Asiatů a dalších. Vůbec nezáleží na tom, zda se valí z Nigérie, Konga, Eritree, Iráku, Sýrie, Libye či Afganistánu. Obyvatelstvo Evropy si uvědomuje, že je bude muset donekonečna živit, šatit, ubytovávat a bát se jich. Jsou to neasimilovatelné hordy cizinců, jejichž cílem je okupovat Evropu a zabrat celé území pro sebe. Evropané se bojí nejen jejich cizokrajných nemocí, hygienických nenávyků, brutality, importu zbraní atd. Evropané si jsou vědomi, že s nimi přijdou i vlny znásilňování, loupení, vraždění, terorismu, nezkrotné  kriminality atd. Obyvatelé mají prachobyčejný strach z nových sousedů.

Žádná xenofobie, islamofobie, žádný extrémismus, rasismus atd. atd. Jsou to jenom značky nalepované na každého, kdo má obavy o sebe, své děti a další pokolení českého národa. Jsou to značky nalepované na každého, kdo se cítí vlastencem, kdo vyjadřuje obavy o svůj jazyk, kulturu, svou vlast a o svůj život. Z obavy, že ve své zemi bude utlačovanou menšinou se vším všudy.

Jak je možné, že nejvyspělejší kontinent světa má ve svém čele ty nejneschopnější politiky? Jak je možné, že jednotlivé evropské státy mají ve svém čele ty nejhorší, nejsrabáčtější a nejneschopnější politiky, které vůbec mohou vygenerovat? Jak je možné, že Česká republika se zbavila své armády, schopných velících důstojníků, bezpečnostního aparátu a celé infrastruktury? Jak je možné, že se vedení naší země nepoučilo z historie. Chová se jako malé dítě, které si musí sáhnout na rozpálená kamna, aby se přesvědčilo, že se to dělat nemá. Čekáme snad na to, až budou explodovat stanice metra, hotely, hořet činžovní domy i s lidmi? Musí nastat nějaká tragédie? Na co čekáme? Proč již dávno nezasedá bezpečnostní rada státu a nezabývá se nastalou situací? Proč nezasedají příslušné organy ministerstva vnitra, obrany, zpravodajských složek atd.? Proč se nekonají opatření podél jižní hranice našeho státu, když víme, že uzavření hranic Rakouska a Bavorska je na spadnutí? Na co se čeká? Až nás zasáhne válečný plamen? Doufám, že naivita politiků se nedotýká nebe a nedomnívají se snad, že se nás vše vyhne? Vždyť násilnické hordy jsou již v celé Evropě. Jsou mezi námi. Prvními teroristickými útoky si testují naše reakce, svou sílu a naši neschopnost.

Nikomu nejsou nic platné kondolence a soustrasti nejvyšších politiků. Ty již životy stovkám obětí nevrátí a bolest rodin nezmírní. Všichni politici jsou zodpovědní za každou oběť terorismu. Všichni za to mohou.

My máme pouze jednoho státníka, který je odpovědný, rozhodný a odvážný. Je to prezident  M. Zeman. Je to jediná osobnost, ke které vzhlíží naprostá většina obyvatelstva, která očekává, že přesvědčí ostatní ústavní činitele, státní exekutivu a všechny ostatní váhavce v čele naší země, aby začali okamžitě konat. Dejme mu v úterý 17.11. masovou podporu při jeho uctění památky studentů na Albertově. Zaslouží si to a zároveň ho to posílí při vědomí, že drtivá většina národa jde za ním.

Nenechme se ohlupovat všemi těmi Dienstbiery, Schwarzenbergy, Šabatovými, Kocáby, Pánky a stovkami dalších, kteří sledují výlučně svůj osobní prospěch, ať je jakýkoliv. Jsou to všechno lidé, při jejichž asistování došlo za posledních 26 let k totální destrukci a rozkradení našeho hospodářství, demoralizaci národa, zničení vyspělého školství atd. Jejich jediným pseudoprogramem jsou tzv. lidská práva, na kterém si vystavěli své kariéry a lukrativní posty.

Ing. Jiří Oberreiter, předseda KV SPO Praha

Ing. Jiří Oberreiter

  • SPOZ
  • Nezávislý politický konzultant
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.