Okamura: 85% Čechů nechce přijetí eura

24.04.2015 15:49

Tomio Okamura na Facebooku

Okamura: 85% Čechů nechce přijetí eura
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

85% Čechů nechce v tuto chvíli přijetí eura a já patřím také dlouhodobě mezi ně, jelikož současné ekonomické fungování EU mne rozhodně optimismem nenaplňuje.

Navzdory naší současné vládě ČSSD, ANO, KDU-ČSL, která naopak přijetí eura tvrdě prosazuje. Vyplývá to z nejnovějšího průzkumu, který potvrzuje ty předešlé.

Výsledky těchto dlouhodobých průzkumů mi ale rozum nebere, jelikož například před rokem, kdy proběhly volby nových europoslanců do Evropského parlamentu, si Češi zvolili nejvíce kandidáty ČSSD, ANO, KDU-ČSL či TOP09, tedy stran, které naopak prosazují brzké přijetí eura a které chtějí rozmělnění naší republiky do EU. Přičemž u voleb naopak propadly strany, které euro odmítají a jsou vlastenecky či euroskepticky zaměřené jako je Úsvit.

Jak to tedy je ve skutečnosti? Nebo lidé neumí rozlišit programy jednotlivých stran, stačí jim kobliha do pusy a pár populistických slibů velkých stran a pak se jen diví?

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomio Okamura

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokop (Levice): Levice chce osvobodit člověka z totality peněz

14:17 Prokop (Levice): Levice chce osvobodit člověka z totality peněz

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k levicovosti politiky.