Okamura: Dnešním vražděním v Paříži začala válka v Evropě

14.11.2015 8:15

Tomio Okamura na Facebooku

Okamura: Dnešním vražděním v Paříži začala válka v Evropě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Dovolte mi vyjádřit upřímnou soustrast pozůstalým po obětích otřesného teroristického útoku v Paříži. Doufám, že se brzy dozvíme viníky a budou tvrdě potrestaní.

A také doufám, že naši vládní politici a také ti po celé Evropě, konečně otevřou oči a začnou nekompromisně hájit práva a bezpečnost slušné většiny. Znovu vyzývám vládu ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL, aby okamžitě uzavřela naše hranice a konečně kývla na dlouhodobý návrh našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) na zavedení NULOVÉ TOLERANCE NEZÁKONNÉ IMIGRACE. A znovu žádám vládu, aby konečně odsouhlasila návrh našeho hnutí SPD na postavení islámského práva šaría a džihádu mimo zákon - tento náš návrh vláda v létě ve Sněmovně zamítla. Vláda musí přestat být servilní vůči Bruselu a začít hájit naše národní zájmy.

Dnes můžeme prohlásit, že dnešním vražděním v Paříži začala válka v Evropě. Asymetrická válka, kde na jedné straně stojí opoziční vlastenecké síly jako je naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), neustále cíleně rozkládané, cenzurované a umlčované politicky korektními politiky, zmanipulovanými a prolhanými médii a propagandou spousty aktivistů a neziskovek, zatímco na druhé straně stojí statisíce odhodlaných islámských bojovníků, kteří sice nemají mnoho co ztratit, ale když dobudou Evropu, mohou velmi mnoho získat.

Jak se můžeme my zde v České republice bránit, když máme Sobotku, Dienstbiera, Schwarzeberga, Pelikána, Pánka, Šabatovou a další skvěle placené vlastizrádce v zádech? Skutečné řešení je jen jedno - potřebujeme nutně nové parlamentní volby v co nejkratším termínu, potřebujeme nutně rozhodnou a akceschopnou vládu, pro kterou je na prvním místě obyčejný občan České republiky, potřebujeme parlament, zbavený všech alkoholiků, vlastizrádců, eurofilů, korupčníků a poslanců, kteří v životě nepracovali, nebo kteří jsou závisli na penězovodech a dotacích z EU. Je jasné, že vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL naprosto selhala v základním úkolu a tím je obrana zájmů státu a obyvatel. Již není čas čekat na řádný termín voleb, při tempu vývoje situace se může snadno stát, že už žádné voby nebudou, jelikož současná česká vláda již odsouhlasila přijetí tisíců nezákonných imigrantů z islámských zemí do ČR a podvolila se diktátu EU.

Již před měsícem jsem ve Sněmovně vládu varoval, že podle informací Europolu proniklo do Evropy v rámci imigrační vlny více než pět tisíc bojovníků Islámského státu.

Vyzývám také vládu, aby občanům umožnila referendum o vystoupení z EU - tento navrh našeho hnutí SPD již totiž vládní koalice letos třikrát ve Sněmovně zamítla a žene nás tak do absolutní katastrofy.

Naše demonstrace 17.listopadu ve 14h na Václavském náměstí u Muzea by měla jasně ukázat vůli národa. Začíná totiž jít o všechno! Přijďte všichni!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

7:17 SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k rozhovoru Vladimíra Špidly s Miroslavem Kalouskem…