Okamura: Je neuvěřitelné, jak se ombudsmanka prezentuje jako obhájkyně menšin proti české většině

23.06.2015 15:41

V České republice je diskriminovaná slušná pracující většina, nikoliv nepřizpůsobivá menšina. Proto odmítám vládní návrh zákona na posílení pravomocí ombudsmanky paní Šabatové, která se dlouhodobě prezentuje jako obhájce takzvaně diskriminovaných menšin proti domácí české většině. A právě takový zákon na posílení pravomocí ombudsmana v oblasti diskriminace nyní navrhuje vládní koalice ČSSD, ANO, KDU-ČSL v Parlamentu.

Okamura: Je neuvěřitelné, jak se ombudsmanka prezentuje jako obhájkyně menšin proti české většině
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Místo aby tato vláda řešila nezaměstnanost a nízké důchody, tak ztrácí čas podporou nepřizpůsobivých.

Je neuvěřitelné, jak se současná ombudsmanka paní Šabatová – obhájkyně nošení muslimských šátků v českých školách - prezentuje jako obhájce takzvaně diskriminovaných menšin proti české většině, která je ovšem ve skutečnosti tím, kdo je diskriminovaný. Skutečnost je tedy přesně opačná než prezentuje stávající paní ombudsmanka.

Rád bych paní Šabatové a dalším podobným typům jako je také ministr Dienstbier (ČSSD) připomněl, že lidská práva máme v naší republice všichni - nejen Romové, muslimové či Arabové, jak to prezentují tito lidé, ale také Češi, Moravané a Slezané. Lidská práva mají nejen intelektuálové z pražské kavárničky pro elitní synky jako je Dienstbier, ale podle zákona je mají mít i ti, které tito pseudo intelektuálové označují za extrémisty. Mají je obyčejní občané v obcích, kteří jsou terorizovaní nepřizpůsobivými menšinami. Mají je učitelé, kteří se bojí dát špatnou známku flákači jen proto, že je muslim.

Samozřejmě vidím, že úřad ombudsmana denně řeší kauzy stovek jinak postižených lidí, ale přesto v něčem ostudně selhává - ve veřejném hájení práv všech, tedy nejen vyvolených etnik a menšin. Je potřebné a nutné, aby ombudsman hájil práva všech.

A na závěr připomínám důležitou informaci, že ombudsmanku Šabatovou zvolila Poslanecká sněmovna vloni na šestileté období za veřejné podpory ČSSD, ANO a KSČM a dalších stran. My, poslanci za hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) jsme samozřejmě hlasovali proti.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…