Okamura: Média i politici lžou

04.02.2015 12:59

Média i politici lžou, manipulují veřejným míněním a plní ho nenávistí k domnělým nepřátelům demokracie stejně jako před šedesáti lety.

Okamura: Média i politici lžou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura, předseda hnutí Úsvit

Tak jako se dříve oponenti vylučovali z diskuzí nálepkováním revizionistů či agentů CIA, tak se dnes místo diskuze protivníci nálepkují jako extremisté, xenofobové, agenti Ruska atd. Sice jen hlupák nálepkuje a nediskutuje o podstatě názoru, ale tento trend se tady ujal i ve veřejnoprávních médiích a v politice je téměř standardem. Bohužel.

Zemřela komunistická prokurátorka Ludmila Brožová-Polednová, která byla aktivním účastníkem vykonstruovaných politických procesů v 50. Letech, a v minulosti byla odsouzena za svůj podíl na justiční vraždě Milady Horákové. Prezident Klaus jí následně udělil milost.

Podle mého názoru by bylo nejlepší na lidi jako paní Brožová zapomenout. Brožová i noví podobní aktivističtí fanatici jsou ochotní ve jménu ideologie nenávidět své bližní, a tak jako se v padesátých letech „v dobré víře“ popravovalo ve jménu komunismu, tak jsou dnes takzvaní demokraté ochotní potlačovat demokracii ve jménu demokracie a je potlačována svoboda slova ve jménu svobody slova.

Jiná doba, stejní lidé.

Tomio Okamura

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomio Okamura

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hlas: Babiš je Slovák. Takže pokud by pro něj bylo spojení s Ruskem výhodné, navleče rudou košili

18:14 Hlas: Babiš je Slovák. Takže pokud by pro něj bylo spojení s Ruskem výhodné, navleče rudou košili

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k k Andreji Babišovi a EU.