Okamura: Musíme si uvědomit, že Evropané bojují o přežití

11.01.2015 12:47

Myslím, že vražedný útok muslimů v Paříži musí mít vliv na přehodnocení politiky multikulturalismu a imigrace v Evropě, kterou tady dosud předváděli ostatní politici.

Okamura: Musíme si uvědomit, že Evropané bojují o přežití
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Musí se konečně změnit i pohled na vnímání islámu. Jelikož ale muslimové v evropských městech vraždí desetiletí, tak mám bohužel obavu, že ani další jeden aktuální zločin nezvrátí dosavadní nesmyslnou hru na politickou korektnost, na falešnou představu, že jsme všichni stejní. Holandský režisér Theo van Gogh řekl, že multikulturalismus je zdvořilé ustupování roztahovačnému hostu, který vás postupně vytěsňuje z vašeho příbytku. Následně ho muslimové zavraždili. Musíme si uvědomit, že Evropané bojují o přežití. Jediná cesta je okamžité zastavení imigrace radikálních muslimů do Evropy a je třeba zpřísnit legislativu, a to jak ohledně imigrace, tak ohledně církví, abychom vyloučili radikalisty a zajistili bezpečnost nás všech. Tyto návrhy hnutí Úsvit vytrvale prosazuje a vláda, ostatní politické strany i zmanipulovaná média je vytrvale odmítají a ještě mě dehonestují a zesměšňují nebo v lepším případě ignorují. A nakonec se ukázalo, že máme pravdu, což nyní potvrzuje i česká tajná služba (BIS). Kdy už konečně prozřeme? Nechci v naší zemi žádné radikály, nacisty, fašisty, rasisty ani xenofoby. Chci žít v míru a prosperitě, v zemi, kde budou mít slušní lidé hlavní slovo, kde se budou zachovávat naše kulturní tradice, zvyklosti a demokratické zřízení.

Bohužel islám ve své radikální podobě není jen náboženství, je to zároveň nenávistná ideologie, která učí nadřazenosti muslimů nad ostatními a jejímž cílem je celosvětový kalifát - boj o ovládnutí světa, který nikdy nekončí.

Já mám v tomto směru od začátku zcela jasno a prosím také Vás o veřejnou podporu. Dřív než bude úplně pozdě.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomio Okamura

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…