Okamura: Pro lisabonskou smlouvu hlasovala i ODS a poškodila tak všechny legální držitele zbraní

14.03.2018 19:43

Komentář na facebookovém profilu k zamítnutí návrhu ČR na odklad provedení tzv. zbraňové směrnice Soudním dvorem EU.

Okamura: Pro lisabonskou smlouvu hlasovala i ODS a poškodila tak všechny legální držitele zbraní
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Další šílenost – Soudní dvůr EU zamítl návrh ČR na odklad provedení tzv. zbraňové směrnice, která omezuje legální držitele zbraní. Podle soudu se Směrnice musí dodržet, protože byla EU přijata. Je to na základě tzv. Lisabonské smlouvy, kterou ČR v minulosti s EU podepsala, a která nás zbavuje suverenity. Mimochodem, pro tuto zásadní smlouvu hlasovala i ODS a poškodila tak všechny legální držitele zbraní - a teď jakoby bojují proti. Není většího populismu a pokrytectví. Naše hnutí SPD zásadně odmítá jakékoliv zpřísňování podmínek pro legální držitele zbraní – já osobně jsem držitelem zbrojního průkazu více než 15 let a jsem také členem sportovního střeleckého klubu, který vede olympijský vítěz David Kostelecký.

Jak vidíte, diktátu Bruselu se nelze nijak bránit, soud EU veškeré žaloby nespokojených států odmítá. Řekněme si na rovinu, že jediným řešením, jak se tomuto neustálému diktátu ubránit je transformace EU na Unii svobodných evropských národů (U.E.N.), kterou prosazuje SPD spolu s našimi evropskými partnery v čele s Marine Le Pen, a pakliže by to nebylo možné, což poznáme na základě výsledku voleb do Evropského parlamentu příští rok na jaře, tak je pak variantou vystoupení z EU – samozřejmě vždy při zachování čtyř základních svobod: volného pohybu osob, zboží, kapitálu a služeb na základě již platné smlouvy o Evropském hospodářském prostoru. To je postup, který prosazujeme. Chceme co nejužší spolupráci svobodných evropských států, nikoliv izolaci.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

15:14 Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prorodinné politice KDU-ČSL