Okamura: První celostátní konferenci SPD přijede podpořit francouzská Národní Fronta Marine Le Pen

11.12.2015 14:05

1. celostátní konferenci hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) přijede podpořit francouzská Národní Fronta Marine Le Pen.

Okamura: První celostátní konferenci SPD přijede podpořit francouzská Národní Fronta Marine Le Pen
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Konference se bude konat zítra v sobotu 12.prosince 2015 od 13 hodin v Praze a zúčastní se jí 150 delegátů z celé České republiky, kteří byli nominováni krajskými organizacemi z řad řádných členů našeho hnutí SPD.

Jako mezinárodní hosté přijedou podpořit konferenci SPD a se svými projevy vystoupí dva poslanci Evropského parlamentu Édouard Ferrand z Francie (člen Národní fronty Marine Le Pen a viceprezident frakce Evropa národů a svobod - MEN) a Laurentiu Rebega, člen hnutí MENL z Rumunska. Dále vystoupí s projevem také generální tajemník Národní fronty Marine Le Pen pan Ludovic de Danne. Kromě těchto osobností potvrdil svoji účast také pan Thibault Francois z Francie, koordinátor frakce MENL. 

V úvodu vystoupí kromě předsedy Tomia Okamury a místopředsedy hnutí Radima Fialy i různé osobnosti českého veřejného života - český geolog a klimatolog RNDr.Václav Cílek, CSc., publicista, scénárista a dramatik František Ringo Čech, bývalý viceprezident Českého červeného kříže, primář, bývalý senátor MUDr. Pavel Lebeda a Marek Kaleta (známý pod jménem Revolta) - autor úspěšného celostátního projektu Seberevolta na boj proti drogové závislosti mládeže.

V rámci konference s názvem "Česká republika - naše země, naše budoucnost" se uskuteční diskuze na tato témata: vize přímé demokracie, ekonomická budoucnost České republiky, zahraniční politika a zahraničně - ekonomické vztahy, zdravotnictví a sociální politika, obrana a bezpečnost, školství, energetika a ochrana životního prostředí, pozice České republiky v rámci EU, vymahatelnost práva v ČR.

Konference se uskuteční v Konferenčním centru City, Na Strži 65/1702, Praha 4.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

13:09 Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

Reakce na veřejném facebookovém profilu strany na urážky v komentářích