Okamura (SPD): Chtěl prý prostě mít sex za každou cenu! My prosazujeme nulovou toleranci nezákonné migrace

01.01.2017 11:01

„Chtěl jsem prostě mít sex za každou cenu“, řekl před soudem v Berlíně minulý týden šestadvacetiletý pákistánský migrant Asif, který je obviněn ze znásilnění a z dalších pěti případů sexuálního napadení. Je to další v dlouhé řadě odporných násilných činů, které páchají migranti na evropských ženách.

Okamura (SPD): Chtěl prý prostě mít sex za každou cenu! My prosazujeme nulovou toleranci nezákonné migrace
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Pákistánec se ke všemu doznal a jako důvod před soudem uvedl, že pro migranta je velmi těžké si najít partnerku. K činům došlo mezi 29. dubnem a 25. červencem letošního roku, přičemž dodávám, že v Pákistánu není válka, takže se jedná opět, jen a pouze o dalšího ze statisíců muslimských ekonomických migrantů, který přišel do Evropy nelegálně, jen parazitovat a zneužívat naivní benevolenci a hloupost stávajících evropských vládnoucích elit.

A jak víte, také Sobotkova a Babišová vláda i v současnosti kontinuálně přijímá NATRVALO do České republiky migranty z muslimských zemí.

Nejhůře ze všech Pákistáncových obětí dopadla žena, kterou muž zaskočil přímo na ulici. Sdělil ji, že má v ten den narozeniny a začal jí dávat sexuální návrhy. Když jej žena odmítla, tak se na ni vrhl a strhl ji k zemi. Tam ji začal líbat a osahávat. Následně obžalovaný provedl nechráněný vaginální pohlavní styk proti vůli napadané ženy.

Ve svém prohlášení pákistánský násilník před soudem konstatoval, cituji: „Chtěl jsem prostě mít sex za každou cenu. Před útoky jsem vždy navštívil bar nebo restauraci a notně se posilnil alkoholem. Do toho jsem navíc kouřil marihuanu“. Konec citátu.

Pachateli hrozí trest vězení mezi třemi lety a třemi měsíci až třemi lety a devíti měsíci. Soud bude pokračovat v pondělí 2. ledna.

Naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) říká jako jediná strana v Parlamentu od počátku jasně a na rovinu – prosazujeme nulovou toleranci nezákonné migrace a migrace z muslimských zemí a požadujeme zákaz propagace islámského práva šaría a džihádu na území naší republiky. Jen tyto kroky vedou k bezpečné České republice.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová Adamová (TOP 09): Rozšíření rodiny unijních demokracií je naší strategickou nutností

15:14 Pekarová Adamová (TOP 09): Rozšíření rodiny unijních demokracií je naší strategickou nutností

Předsedkyně Poslanecké Sněmovny Markéta Pekarová Adamová se s předsedou Senátu Milošem Vystrčilem ve…