Okamura (SPD): Chudáci ilegální imigranti... Podívejte se na fotografie

12.09.2015 18:02

Podívejte se jak vypadají maďarské autobusy, které vozí "chudáky" ilegální imigranty na rakouskou hranici poté, co z nich tito imigranti "bojující o život" vystoupili.

Okamura (SPD): Chudáci ilegální imigranti... Podívejte se na fotografie
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Jestli se Vám také nelíbí přiložené fotografie a jestli se mnou souhlasíte, prosím sdílejte tento příspěvek všem vašim přátelům, ať se dozví, jaká je realita. 

A já znovu a znovu opakuji, že naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) je jedinou stranou v Parlamentu, která prosazuje nulovou toleranci ilegálních imigrantů. Na rozdíl od všech ostatních stran a hnutí v Parlamentu včetně celé vlády ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL, kteří prosazují opak a nějaké imigranty více či méně přijímat chtějí.

Tato vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL si nepřeje demokracii, kde by mohli rozhodovat občané, proto mi za poslední rok ve Sněmovně zamítli jak můj návrh zákona o referendu, tak zamítli i můj zákon o osobní, hmotné a trestní odpovědnosti vrcholných politiků a také zamítli můj zákon o přímé volbě a odvolatelnosti politiků. Celkem jsem za krátkou dobu ve Sněmovně navrhl 14 zákonů. Vláda také letos již 2x zamítla návrh našeho hnutí SPD na referendum o setrvání/vystoupení z EU v souvislosti s imigrační vlnou a dalšími problémy. A vláda také před dvěma měsíci zamítla ve Sněmovně náš návrh, aby bylo postaveno islámské právo šaría a džihád mimo zákon. Je tedy zcela jasné, co je cílem této vlády.

A jen dodávám, že tato vláda zamítla také můj zákon omezující lichvu, zamítla mi zákon na místní příslušnost exekutorů (abychom skoncovali tento neadekvátní byznys s dluhy) a zamítli například i můj zákon na zamrazení platů politiků a soudců až do roku 2017 či zákon na podporu řádných rodin s dětmi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…