Okamura (SPD): Další můj odpůrce? Jsem tomu rád

22.05.2016 8:36

Tak mám dalšího názorového podpůrce a jsem tomu rád. A každý, kdo má rozum a srdce na správném místě, to musí cítit stejně jako já a předseda Českého svazu bojovníků za svobodu Jindřich Vodička, který řekl na tryzně v Terezíně, že miliony především ekonomických migrantů prchají za pohodlnějším životem, aby vytěžili nás evropský sociální a ekonomický systém.

Okamura (SPD): Další můj odpůrce? Jsem tomu rád
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Musíme se dle něj vážně zamyslet nad tím, jak bránit tisícileté hodnoty naší kultury před invazí kultury jiné. Máme prý povinnost nikdy nepřipustit, aby Evropa byla zničena třeba i řízenou invazí, která ji má "v těch či oněch zájmech do základů změnit". Vyzval politiky, aby zajistili obranu - třeba i vojenskou - a bezpečí nás i našich vnuků. 
 
S těmito slovy samozřejmě absolutně souhlasím a to samé říkám již velmi dlouhou dobu.
 
Ano, je naší povinností vůči předkům i našim potomkům ubránit naše země, naši kulturu, naši civilizaci proti invazi muslimských barbarů.
 
Musíme se všichni spojit a netříštit síly a čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky. Náš cíl je jasný - uspět ve volbách do Poslanecké sněmovny a společně přímo ovlivnit politiku směrem, kterým si my všichni přejeme.Tak zvaná republika Kosovo je země s obrovským vlivem mafie a země, kde se cvičí a připravují radikální islámští bojovníci. Naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) považuje zrušení vízové povinnosti s Kosovem za součást plánu na zničení národních států Evropy, neboť zcela evidentně tím vzniká zásadní bezpečnostní riziko pro naši zemi. Jen si vzpomeňte na pravidelné řádění kosovsko-albánské mafie v České republice.
 
Diskuze s logickými argumenty s Evropskou komisí nad nezákonnou migrací či vízovou politikou není možná, takže jediné řešení je vystoupit z EU – a to co nejdříve.
 
A samozřejmě je všeobecně známé, že i po našem vystoupení z EU může pro nás na základě smluv bez problémů nadále platit volný pohyb osob, služeb, zboží i kapitálu. Navíc bychom měli samostatnou obchodní politiku, kterou by nepoškozovali sankce.
 
A co se týče dotací, je již zřejmé, že se nám v současné době nijak nevyplácí, jelikož jsou za prvé účelově Bruselem vázané na často nepotřebné projekty, které musíme navíc spolufinancovat. Takže obec například potřebuje opravit školu, ale jelikož jsou vypsané dotace jen na postavení rozhledny nebo na lavičky v parku, tak obec musí postavit rozhlednu nebo koupit lavičku, přestože potřebuje něco jiného. Příkladem jsou rozhledny postavené v údolí, z kterých sice není nikam vidět, ale hlavně že obec dostala dotace z EU.

A za druhé, značná část částky dotace, až v desítkách procent, nejde na nákup věci samotné, ale na propagaci a kontrolu dotace. Stejnou věc bychom tedy sami pořídili mnohem levněji, kdybychom si peníze nechali u nás v republice a neposílali je do Bruselu.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…