Okamura (SPD): Demografický propad a nedostatek pracovních sil musíme vyřešit sami

17.01.2019 22:41

Komentář na facebookovém profilu k dopadům nekontrolované migrace.

Okamura (SPD): Demografický propad a nedostatek pracovních sil musíme vyřešit sami
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

Nesmysly českých sluníčkářských politiků a novinářů o tom, že v migrační vlně do Evropy přicházejí lékaři, jaderní fyzici a inženýři, začínají vyplouvat na povrch. Plně se tak potvrzuje moje varování. Rakouský list Die Presse píše, že značná část migrantů nemá žádné dokumenty o svém vzdělání, kterým by mohli dokázat, že jsou například vyučení řemeslu, jak o sobě prohlašují. Navíc, již v roce 2016 se prokázalo, že jsou mnozí migranti dokonce analfabeti. Nejnovější studie rakouského úřadu práce ukazuje, že migranti, kteří žádají o azyl v Rakousku, jsou méně vzdělaní, než se dosud mediálně uvádělo. Server krone.at píše, že sotva deset procent běženců má možná ukončené vysokoškolské vzdělání a téměř 70 procent absolvovalo pouze povinnou školní docházku. Samozřejmě platí, že se i toto tvrzení těžko dokazuje, jelikož migranti nemají u sebe dokumenty.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Hnutí SPD nedopustí, aby do naší země proudily davy imigrantů. Musíme naši zemi chránit. Demografický propad a případný nedostatek pracovních sil musíme vyřešit tím, že podpoříme ekonomicky vlastní české pracující rodiny, aby se znovu vyplatilo mít děti. Přinášíme jim pozitivní program. Navrhujeme pro pracující rodiny skutečně výrazné daňové úlevy a novomanželské půjčky. Jsme jediná relevantní politická síla, která chce zabránit masové migraci. Babišova vláda totiž podpořila globální pakt o uprchlících, který via facti zavádí globální kvóty na uprchlíky. Buďte s námi a naše země bude opět naše.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

15:14 Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k nové metodice poskytování dietní stravy v rámci šk…