Okamura (SPD): Díky Lisabonské smlouvě je republika zčásti nesvéprávná

21.05.2015 5:32

Česká vláda podporuje ve skutečnosti příliv imigrantů do ČR – po dnešku je to zcela jasné černé na bílém.

Okamura (SPD): Díky Lisabonské smlouvě je republika zčásti nesvéprávná
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Poslanecká sněmovna ZAMÍTLA hlasy poslanců ČSSD a ANO můj návrh na zařazení nového aktuálního bodu na program schůze Sněmovny s názvem: „Výzva vládě České republiky a všem poslancům Evropského parlamentu k odmítnutí jakéhokoliv diktátu EU na přijímání imigrantů.“ Další strany (KDU-ČSL, KSČM, TOP09, ODS) se při hlasování o mém návrhu zdrželi, protože také nechtějí o problému veřejně ve Sněmovně mluvit a aktivně proti imigraci do ČR bojovat. Zapamatujte si to.

Zde je přesný jmenný přehled českých poslanců v českém Parlamentu s uvedením, kdo jak v tomto hlasování hlasoval a za jakou stranu, abyste si udělali přesný přehled o tom, kdo je skutečně proti imigraci do ČR a kdo to jen navenek hraje. 

Za sebe slibuji, že budu nadále neúnavně bojovat za naše národní zájmy a nezradím naší republiku. Klidně proti všem ostatním politikům. Prosím Vás o veřejnou podporu našeho hnutí Svoboda a Přímá demokracie (SPD). Musíme táhnout všichni se stejnými názory za jeden provaz, nerozmělňovat se na menší skupiny, nepřehadovat se nad drobnostmi a upozadit osobní ambice, jinak nemáme šanci na úspěch ve volbách, abychom věci ovlivnili proti tradičním stranám. Ti jedou pořád ve stejných kolejích, s velkými penězi, se stejnými herci, stejné divadýlko.

Moje navrhovaná výzva vůči vládě a Evropskému parlamentu, kterou jsem chtěl prohlasovat naším Parlamentem zněla:

„Vážené kolegyně, vážení kolegové, povinné přijímání určitého procenta imigrantů není reálné řešení problému, ale další problémy do Evropy přináší. Rozhodování o tom, jestli nějaká členská země Evropské unie přijme či nepřijme imigranty, případně kolik, musí zůstat právem každé jednotlivé suverénní země. Vyzýváme Vás, zástupce občanů, hlasujte v souladu s vůlí většiny občanů a odmítněte kvóty, které by jednotlivým zemím Evropské unie diktovaly, kolik musí přijmout imigrantů. V případě, že by politici nedbali hlasu občanů a kvóty pro imigranty podpořili, tak považujeme za nutné vyvolat celostátní referendum na toto mimořádně závažné téma, aby občané mohli dát jasně najevo svůj názor, podle kterého se musí politici řídit.“

Důvodem mého návrhu je to, že díky Lisabonské smlouvě je Česká republika bohužel zčásti nesvéprávná a v současnosti může šílené plány na přerozdělování ekonomických imigrantů zarazit jen Evropský parlament.

Přijímání a přerozdělování všech imigrantů znamená jediné: je to signál všem převaděčům, ale i ekonomickým migrantům, že se Evropská unie s imigrací, včetně té nelegální, smířila a že dveře do Evropy jsou otevřené hledačům lepšího života z celé planety.

Česká republika je a musí zůstat suverénním státem. Součástí naší suverenity je i naše právo rozhodovat, koho do naší země pozveme a koho ne. O tom, zda některá země přijme větší množství imigrantů, by dokonce neměli rozhodovat poslanci či vlády, ale sami občané v referendu, protože následky takových rozhodnutí nakonec ponesou oni. Bohužel můj návrh zákona o celostátním referendu tato Sněmovna před rokem zamítla. Občané tak nemohou vyjádřit svůj nesouhlas a zavázat tak vládu k tomu, aby jednala ve prospěch občanů.

Tím, že se v naší zemi začnou usazovat ilegální imigranti z naprosto jiného kulturního světa, žádný problém neřešíme, ale naopak - vytvoříme další obrovský problém, a to přímo u nás doma. Nejsem necita, ale na to prostě nemáme. Výsledkem bude jen sociální pnutí a velké problémy. Náš stát i EU jsou zadlužené až po uši, nemáme kvůli hospodaření dosavadních vlád peníze na důchody, na nemocné děti se sbírají plastová víčka. Podle policejních statistik stoupá za současné vlády v ČR kriminalita cizinců. A ještě budeme přijímat a živit ilegální imigranty z Afriky či Arábie? Do těchto plánů zapadá i aktuální vládní návrh, aby měli nově i cizinci z třetích zemí, kteří u nás žijí a nemají občanství, volební právo. Je vidět, že vládní strany hledají hlasy kde můžou. Já s tím samozřejmě zásadně nesouhlasím.

Je naprosto nesmyslné, abychom do křesťansko-židovské Evropy lákali muslimy. Největší lež je tvrzení, že se muslim přizpůsobí. Je to až neuvěřitelné, ale kdekoliv připustíte, aby se usadil větší počet muslimů, téměř vzápětí začnou zpochybňovat místní zákony a přinutí státní správu, aby jim začala poskytovat výhody proti místním obyvatelům. Je jedno, jaké je v té zemi zřízení, jak vypadá sociální systém, jaké jsou typy dávek. Za poslední generaci neexistuje žádný příklad přijatelné integrace muslimů v západní Evropě, USA ani Austrálii. Jihoasijské státy jim dnes upírají základní občanské svobody. Můžeme se nad tím ušklíbat, ale sami žádné lepší řešení neznáme.

Našli bychom mnoho islámských zemí, které jsou bohatší než většina zemí Evropy a mají bezesporu ekonomickou sílu se o své souvěrce postarat. A je pozoruhodné, že tyto země se o své souvěrce postarat nechtějí.

To, co je naopak bezpodmínečně potřeba, je pravý opak - vlády evropských zemí by se měly shodnout na nulové toleranci jakékoliv nelegální imigrace. Tento signál je nutný proto, aby se zastavil příval ekonomických migrantů, který se dnes stal už i slušným komerčním byznysem jak pro pašeráky lidí, tak pro lidskoprávní firmy.

A jen závěrem dodávám, že dnešní hlasování v českém Parlamentu jen navazuje na jednání vládních europoslanců, kteří zradili naší republiku již letos v dubnu, když hlasovali v Evropském parlamentu PRO zavedení kvót pro ilegální imigranty do ČR. Zde je jejich přesný seznam - PRO kvóty hlasovali všichni europoslanci ČSSD Keller, Poc, Poche, Sehnalová, všichni europoslanci KDU-ČSL Šojdrová, Svoboda, Zdechovský, všichni europoslanci TOP09 Niedermayer, Štětina a Polčák. Ani komunisti neměli odvahu hlasovat proti kvótám, takže se pouze při hlasování zdrželi - Konečná, Maštálka, Ransdorf. Odvahu hlasovat proti kvótám neměl ani Pospíšil z TOP09 (ex.ODS), takže se také pouze zdržel. Neuvěřitelné jednání.

Vláda dále navazuje na své rozhodnutí z letošní zimy, kdy odsouhlasila prvních 70 imigrantů z muslimských zemí do ČR. To samozřejmě zcela odmítám a již dlouhou dobu biju na poplach.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…