Okamura (SPD): Extremisty jsou ve skutečnosti sociální demokraté

02.07.2021 5:34

Komentář na facebookovém profilu k výrokům předsedy ČSSD a ministra vnitra Jana Hamáčka

Okamura (SPD): Extremisty jsou ve skutečnosti sociální demokraté
Foto: repro Youtube, BR
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Předseda ČSSD a ministr vnitra Jan Hamáček zoufale zneužívá ministerstvo vnitra k politickému boji proti konkurentům a stále na SPD kydají špínu, že prý jsme extremisté. Extremistou je ve skutečnosti ale sám obhájce islámu Hamáček a neomarxistická multikulturní ČSSD!

Extremisty jsou ve skutečnosti sociální demokraté. Oni via facti podporují islámský extremismus, oni podporují diktátorskou Evropskou unii, oni podporují zvrácenou neomarxistickou teorii genderu, která rozbíjí přirozené rodiny a normální svět. To sociální demokraté podporují diktaturu globalistů a Nový světový řád.

Hamáček řekl o islámu: „Islám už v minulosti prokázal a prokazuje nadále, že má nezastupitelnou a nevyčíslitelnou roli ve vývoji lidské společnosti.“

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Další jeho proislámský výrok zveřejnil Deník: „Islamofobie je odpudivá a nebezpečná stejně jako rasismus a antisemitismus a měla by být potlačována všemi zákonnými nástroji.“ Hospodářské noviny informovaly o tom, že Hamáček překvapil, když řekl, že islám je pro lidstvo důležitý. „Úkolem evropských politiků je zdůrazňovat, že se boj vede proti teroristům, ne proti islámu,“ řekl předseda sociální demokracie.

Není divu, když má ČSSD ve svém Dlouhodobém (základním) programu podporu imigrace i multietnické a multikulturní společnosti. Sociální demokraté se též zasazují o politické sjednocení Evropy (tedy jinými slovy jeden evropský stát), globální vládnutí a nový světový řád.

Anketa

Máte důvěru v MUDr. Petra Smejkala?

8%
54%
hlasovalo: 3855 lidí

„Příchod imigrantů může posilovat aktivní složku populace, a zmírňovat tak očekávané negativní důsledky populačního vývoje,“ tvrdí ČSSD ve svém zásadním programovém dokumentu.

„Multikulturní integrace je jedním z dlouhodobých a komplexních úkolů, bez jejichž vyřešení nelze realizovat moderní evropskou kulturní politiku a zásady OSN o harmonickém vztahu mezi příslušníky různých kultur. Boj proti xenofobii a za uchování kulturní rozmanitosti považuje ČSSD za významnou podmínku trvalé udržitelnosti kultury, a tím i života vůbec,“ říká sociální demokracie ve svém zásadním programu.

Takže multikulturalismus, nový světový řád, imigrace, islám a nadvláda Evropské unie, toto vše je moderní tvář ČSSD, kterou prosazuje Jan Hamáček. Pokud nechcete, abyste Vy i ostatní lidé byli zavírání do kriminálu kvůli kritice islámu a imigrace, volte prosím SPD.

Takže sami vidíte, že skutečnými extremisty jsou sociální demokraté, nikoli SPD, která hájí normální svět, bezpečnost, demokracii a národní svrchovanost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

Euro je cestou k vyšší prosperitě a stabilitě naší ekonomiky

To tvrdíte vy. Pokud ale vím, třeba v Řecku měli Euro a dostali se do velkých finančních problémů, které pak řešili ostatní státy, takže kdyby byla vaše teze správná, jak to že se Řecko dostalo do takových dluhů a hrozil krach jejich ekonomiky?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Pro mě je důležitější, o jaké produkty se jedná

14:07 Havlíček (ANO): Pro mě je důležitější, o jaké produkty se jedná

Projev na 103. schůzi Poslanecké sněmovny 23. května 2024 – interpelace premiéra Fialy k nákupu páso…