Okamura (SPD): Hrozí ještě větší příliv imigrantů, než kdyby byly zavedeny kvóty

29.06.2015 13:30

Zrada Sobotkovy vlády pokračuje a imigranti budou usídleni v České republice. To je katastrofa. Na právě skončeném klíčovém setkání šéfů států Evropské unie v Bruselu Sobotka na základě středečního rozhodnutí české vlády ČSSD, ANO a KDU-ČSL odsouhlasil dobrovolné přijímání imigrantů do naší republiky. V praxi tak hrozí ještě větší příliv imigrantů, než kdyby byly zavedeny kvóty, které vládní poslanci také v dubnu podpořili při hlasování v Evropském parlamentu. To je neskutečná drzost české vlády jednat takto proti zájmu drtivé většiny českých občanů.

Okamura (SPD): Hrozí ještě větší příliv imigrantů, než kdyby byly zavedeny kvóty
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Je také zcela jasné, proč vládní poslanci ČSSD, ANO a KDU-ČSL spolu s poslanci ODS a TOP09 letos v únoru zamítli v Poslanecké sněmovně můj návrh ústavního zákona o přímé volbě a odvolatelnosti politiků. Prostě aby občané nemohli politiky odvolávat, když nejednají v jejich zájmu. Přitom jsme poslední zemí ve střední Evropě, která nemá zavedenou přímou volbu a odvolatelnost politiků, tedy prvky přímé demokracie.

Já i naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) prosazujeme nulovou toleranci imigrace včetně zavedení hraničních kontrol na českých hranicích. Minulý týden jsme také v Poslanecké sněmovně jako první navrhli referendum o vystoupení České republiky z Evropské unie v souvislosti s neschopností EU řešit nejen problém s imigranty, ale i s tím, jak absolutně selhává politika EU i v mnoha dalších oblastech. Pro náš návrh však hlasovalo pouze 11 poslanců, takže byl zamítnut. Proti referendu hlasovali i pučisté z Úsvitu.

Nejvíce imigrantů k nám přichází ze Sýrie a možná nevíte, že podle stávajících zákonů nemůžeme tyto imigranty vrátit zpátky a vydává se jim tak automaticky vízum pro pobyt v České republice. Navíc již vláda chystá navýšení kapacit pro imigranty v českých ubytovacích zařízeních. Neschopnost této vlády řešit rychle, razantně a účinně aktuální problémy je opravdu vrcholná. Radši lezou Evropské unii do zadku. Promiňte mi ten termín.

Naše vláda není schopná zajistit důstojné životy našim seniorům ani našim handicapovaným spoluobčanům, stát je zadlužený až po uši, máme jedny z nejvyšších daní na světě, půl milionu nezaměstnaných - a do toho sem ještě vláda ČSSD, ANO a KDU-ČSL pozve imigranty. A imigrantů již u nás přibývá a tisíce z nich se volně pohybují po České republice. Je potřeba rázně zakročit nebo nás brzy čeká sociální katastrofa a destabilizace naší republiky. S touto neschopnou vládou se ale evidentně nejen nedočkáme vyřešení situace, ale naopak dělá vše proto, aby tady problém narůstal. Co jim za to Evropská unie slíbila?

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

10:21 Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

Klimatická změna, přijetí eura nebo svoboda volného pohybu – témata, o kterých ve Sněmovně u výročí …